Marco Reus og Roman Weidenfeller bliver udstyret med et par helt nye støvler forud for aftenens Champions League-finale. Deres foretrukne Puma Powercat 1.12 har nemlig fået en seriøs overhaling, der kommer til at stå skarpt til Dortmunds sæt med sine sorte, gule og blå farver.

Som om der ikke var nok at glæde sig til i dag, hvor fodboldsæsonen kulminerer med årets største kamp; Champions League-finalen, så kan vi nu også glæde os til at se nye støvler i aktion. I år spilles finalen i London og slaget står mellem Borussia Dortmund og Bayern München, der indtager Wembley til et tysk storslag. Det lader Puma ikke gå uset hen og de lancerer derfor Puma Powercat 1 Sort/Gul/blå.

Den kommer vi næsten helt sikkert til at se Borussia Dortmunds Marco Reus og Roman Weidenfeller i her til aften og det er da også tydeligt at se, at Puma har ladet sig inspirere af Dortmunds farver. Det står nemlig allerede nu klart, at BVB kommer til at spille i deres Europa-trøje, der i stil hjemmebanetrøjen er designet i sorte og gule farver. Mon ikke den nye Powercat 1 Sort/Gul/Blå kommer til at matche den ret godt?

Du kan allerede nu forudbestille Puma Powercat 1 Sort/Gul/Blå her med en forventet levering i starten af juni - kun 1359 kr.

Puma havde helt med at fange Borussia Dortmunds Marco Reus forud for den store finale og de fik stillet ham et par spørgsmål, som du får inklusiv svar lige her.

Dortmund blev kaldt 'underdogs' i semifinalerne mod Real Madrid; tror du, at det samme gør sig gældende i finalen mod Bayern? Og er det i så fald en fordel eller en ulempe?

Marco Reus: "Det er klart, at vi ikke rejser til London som favoritter til titlen, men jeg vil heller ikke kalde os store 'underdogs'. I fodbold kan alt ske og vi er klar til at gribe chancen for at skrive historie på Wembley."

Hvordan har du det med at møde Bayern i finalen? Ville du hellere have spillet mod Barcelona, da du ikke har mødt dem før?

Marco Reus: "I finalen mødes sæsonens to mest succesfulde mandskaber altid. I Bayern München har vi måske en modstander, som vi kender bedre end alle andre ikke-tyske hold, men for tysk fodbold er det en kæmpe bedrift, hvilket er fantastisk."

Dortmund og Bayern har en meget ensartet spillestil; hvad vil du sige, er deres største styrke?

Marco Reus: "I Bundesligaen har Bayern bevist, at de spiller med en frisk og meget offensiv stil. Holdet er meget stærkt i offensiven, men også midtbanen og forsvaret fungerer godt og de sørger for, at modstanderne ikke kommer til mange chancer."

Når nu der kun er tyske hold i finalen, symboliserer det så et magtskifte i europæisk fodbold? Hvor stolt er du af tysk fodbold?

Marco Reus: "Det er et fantastisk øjeblik for tysk fodbold, men jeg mener samtidig, at det kan skifte igen med det samme; måske endda allerede til næste år. De andre hold vil sikkert tilpasse sig i forhold til os, hvilket vil gøre det sværere. Men det er stadig en fantastisk bedrift af tysk fodbold og det viser blot hvor stærk vores liga er og hvor gode vores spillere er."

Flytter vi fokus tilbage på støvlen, er det stadig den samme Puma Powercat 1.12, som vi efterhånden kender så godt. Overdelen på forfoden og indersiden er designet i blødt og lækkert kængurulæder, der sikrer et eminent fit og et naturligt touch på bolden. For at give støvlen den fornødne stabilitet er midterfoden på ydersiden og hælen designet i et holdbart mikrofiber. Dette giver også ekstra beskyttelse, når der tackles og holder vægten nede.

Præcision og power er de helt store fokusområder på Puma Powercat 1.12 og det kommer som følge af 3D Duo Power Shooting Technology, der sidder på vristen af støvlen. De små lameller er produceret i et termoplastisk materiale, der har to grader af hårdhed. Det giver den funktion, at det trækker sig lynhurtigt sammen, når du sparker til bolden og den ophobede energi frigives så, når bolden slipper støvlen og dit skud får deraf ekstra kraft.

På undersiden af støvlen har Puma valgt en Pebax-ydersål, der kombinerer lav vægt med høj fleksibiltet. Det er med til at sikre Powercat 1.12 den enormt høje komfort, den er blevet så kendt for - og som Jakob selv sagde det efter sin anmeldelse, så ville han vælge den, såfremt han skulle gå til Rom i en fodboldstøvle. Komforten er nemlig noget, som Puma vægter meget højt og det leverer knopsystemet også sit til.

Marco Reus udtaler selv om Puma Powercat 1.12: "Støvlen er en perfekt kombination af teknologi og komfort og den giver mig selvtilliden itil at præstere på banen. I stedet for at absorbere energien føler jeg, at den gør mine skud hårdere, hvilket er essentielt for, at jeg kan score mål. Jeg har nu brugt Puma Powercat-støvler i en del år og jeg vil med glæde fortsætte med det i fremtiden."

Du kan allerede nu forudbestille Puma Powercat 1 Sort/Gul/Blå her med en forventet levering i starten af juni - kun 1359 kr.

Det bliver uden tvivl en storslået aften, hvor vi nu også har nye støvler at se frem til. Hvad synes du om den nye Puma Powercat 1? Glæder du dig til at se Reus og Weidenfeller i dem? Del din kommentar i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.