Nike fortsætter med at tease for deres nye støvlesilo, der nu har fået et navn; Hypervenom. Støvlerne er allerede på vej ud til atleterne, hvor især én falder i øjnene; det brasilianske supertalent, Neymar JR.

Det er stadig et stort mysterie, hvad Nike Hypervenom er for noget, men skal man tro Nike selv, bliver vi meget klogere på den d. 28.05.2013, hvor det officielle slør står til at blive løftet. En af de spillere vi kan forvente os, vil gå forrest for støvlen vil være Neymar, der i videoen herover modtager sit par i en mystisk kasse med elektronisk nedtælling.

Nike Football har taget turen til Brasilien, mere præcist Santos, hvor Neymar Jr. til hverdag slår sine folder. Med i baggagen har de en mystisk kasse med inskriptionen "Hypervenom" og med en nedtælling, der står til at stoppe tirsdag d. 28 maj.

Neymar Jr. spås en massiv karriere i international fodbold, hvor han allerede har slået igennem på det brasilianske landshold. Den flamboyante spiller tager glædeligt imod støvlerne, der ser ud til at give den mystiske kasse kamp på stregen; de vil gerne ud, og vi vil gerne se, hvad der er i den.

Ventetiden er dog ikke længere end, at vi skal vente blot et par dage, før spændende udløses. Men vil du gerne have de seneste opdateringer med det samme, skal du holde øje med vores Nike Hypervenom-side, hvor du finder alt, hvad der er værd at vide om den nye støvlesilo. Her kan du også tilmelde dig Hypervenom-nyhedsbrevet, hvor du vil modtage seneste nyt på mail.

På tirsdag går det løs, når Neymar Jr. omsider kan åbne den mystiske kasse og vi er vilde i spændende for at se, hvad den gemmer på. Glæder du dig også til den store afsløring? Del din kommentar i boksen herunder og deltag i debatten på Twitter og Facebook.