PUMA Uprising Pack | Tid til at nå New Levels

23.07.2018

Skrevet af Zlatko

Træn hårdt, giv aldrig op, nøjes aldrig med mindre og sigt efter skyerne! Gør dette og du vil nå til New Levels sammen med PUMAs nye Uprising pack. Lad os se, hvad PUMA har i vente for os med deres nyeste pre-season Pack.

Den nye Uprising Pack fra PUMA handler om at komme tilbage til fodbolden og glemme fortiden. Tag disse orange-støvler på, og arbejd hårdt for at blive klar til en ny sæson fuld af udfordringer. Pre-season handler om at skubbe til dine grænser, så du kan overkomme alt i den nye sæson!

Når der kommer en ny PUMA Pack, så kommer der naturligvis en nye colourway til både Future- og ONE-støvlerne. PUMA-støvlerne er lavet i en lækker orange farver, hvor sorte detaljer er placeret på Future-støvlen og sølv på ONE. Men du tænker måske, hvorfor en orange farve? Hvis man slår orange op, så symboliserer farven beslutsomhed og kreativitet, hvilket er noget PUMA gerne vil vise med denne colourway. Du kommer til at se Reus, Balotelli og Griezmann stige til nye udfordringer i deres Future-støvler, imens Agüero, Giroud og Bellerín løber rundt i den klassiske PUMA ONE.

PUMA Future er lavet til den kreative spiller, der tager imod alle udfordringer med flair og skiller sig fra mængden. Uprising Pack Future-støvlen har fået en mindre opdatering, hvor NETFIT hullerne er blevet gjort mindre, hvilket giver dig flere muligheder for at snøre dine støvler.

PUMA ONE er lavet til den taktiske spiller og lederen på holdet, der har brug for de perfekte materialer for, at være spilleren der ændrer kampen. Du kan tilpasse dine snørebånd, som du vil med det orange FUSEFIT område, samtidig med at du få en soklignende konstruktion. Den teksturede læder overdel sikrer dig den bedste mulige overdel, så du kan kontrollere kampen.

Start dine rejse med nye udfordringer med den nye PUMA-colourway. Bestil dine støvler allerede i dag hos Unisport!