Nye 2018/19 Tottenham-trøjer | Klar til en ny sæson og stadion

20.07.2018

Skrevet af Zlatko

Tottenham 2018/19-trøjerne tager inspiration fra deres længe ventede nye hjemmebane. Som vi alle ved, spillede Tottenham alle deres hjemmekampe på Wembley i sidste sæson. I denne sæson er de klar til at rykke ind på deres nye Stadion.

Den nye 2018/19 Tottenham Hjemmebanetrøje er lavet i den klassiske hvide design, med mørkeblå shorts og hvide sokker. Hjemmebanetrøjen tager inspiration fra deres nye stadion, som bliver klar til 2018/19 Premier League-sæsonen. Det nye stadion har plads til endnu flere Tottenham-fans, og dette vil skabe mere liv og energi. Energien er også inspirationskilden til trøjen, og det kommer til udtryk som den mørkeblå bund, der bliver mere forstyrrende, inden den fader ud i den velkendte hvide farve.

I nakken finder vi nogle fede detaljer, der hylder fansenes loyalitet. N17 er skrevet i nakken, som postnummeret på stadionets beliggenhed. Derudover, er koordinaterne på stadionet også placeret i nakken.

Tager vi et kig på Tottenham Udebanetrøjen, der er lavet i en mørkeblå farve med polariseret blå ærmer, så er dette ikke en helt ukendt farve for en Tottenham Udebanetrøje. Udebanetrøjen indeholder også detaljer i nakken i form af #COYS, hvilket referer til fansenes råb når de støtter holdet, Come On You Spurs!

Bestil din nye Tøttenham-trøje, den er allerede tilgængelig hos Unisport!