Lær at drible som Mbappé

20.07.2018

Skrevet af William

Velkommen til Unisport.dk. En af verdens førende fodboldforhandlere online! Vores shop har tusindvis af fodboldprodukter, der kan hjælpe dig med at blive den bedste fodboldspiller som muligt! Du kan også abonnere på vores YouTube-kanal for at få de seneste anmeldelser, guider og fodboldrelaterede nyheder!

Kylian Mbappé er kendt for sin fart og finesse. Han gør livet svært for forsvarsspillere med sine driblinger og evner med bolden... Vil du gerne lære at spille som Mbappé og de andre franske stjerner? Så se den ovenstående video eller læs de fem tips herunder, så du kan mestre hans bevægelser og driblinger.

Trick #5: 1,5 Husmandsfinte

Dette kan du bruge overalt på banen, hvis du løber direkte mod en modstander. Start med en lave en husmandsfinte med dit stærke ben. Derefter skal du begynde på at gøre det med dit svage ben, men du skal stoppe på halvvejen. Så bruger du igen dit stærke ben til at komme forbi din modstander. Det kræver fart at lave denne finte. Kom så!

Trick #4: Roll Back Panna

Dette er et trick, hvis du er fanget nede i hjørnet eller er på sidelinjen med en forsvarsspiller bag dig. Du skal blot bruge sålen af dine støvle til at rulle bolden bagud, så modstanderen strækker sig efter bolden - og så kan du elegant putte bolden mellem benene på ham eller forbi ham. Simpelt, ikke?

Trick #3: Zidane Croqueta

Et godt trick, hvis en modstander kommer løbende mod dig bagfra. Modstanderen vil formenligt strække sit ben og blokere for dig. Når han gør dette, så skal du bare sparke bolden bag hans ben og så bruge din anden fod til at skubbe den forbi ham. Du slutter det hele med at spurte mod bolden den anden vej rundt om modstanderen. Det kan godt lyde indviklet, men du forstår det, hvis du ser videoen!

Trick #2: Mbappé Madness

Hvis du er god til at accelerere, så kan du anvende dette trick. Fra en stående position skal du lave en husmandsfinte med den ene fod og derefter bruge den anden fod til at føre bolden videre. Efter dette skal du føre den til siden, hvor du oprindeligt startede bevægelsen, så du laver en skudfinte. Derefter laver du to kropsfinte til begge sider. Og så er det op til din fart for at komme forbi modstanderen. Hvis du kan lave dette trick, så er jeg sikker på, at Mbappé ville være stolt af dig...!

Trick #1: The Posh Pogba Prank Turn

Okay, indrømmet - dette trick har et forfærdeligt navn, men på trods af det, så virker det, hvis du står med en modstander bag dig. Når han gør det, så skal du lave en skudfinte og derefter trække bolden med din stærke fod. Derefter prikker du til den med indersiden af din svage fod. Dette trick kan virkelig snyde modstanderen. Men lov mig, at du ikke laver et dab, når du lykkes med den? Tak!

Følg disse fem trin, og så vil du være klar. Men hvis du stadig har brug for hjælp, så se vores YouTube-video. Der kan du lære at få det rigtige touch i disse fem tricks.

Glem ikke at du kan se mange andre guides, som f.eks. How to shoot as CR7 eller How to learn the most effective nutmeg moves. Du kan også tjekke støvlerne i videoen ud nedenunder her!