Nike og Paris Saint Germain har løftet sløret for klubbens nye hjemmebanetrøje, som de franske mestre skal spille med i næste sæson, og som adskiller sig væsentligt fra den nuværende sæsons hjemmebanetrøje. Læs mere her, og kom bag trøje, som Zlatan, Thiago Silva og de andre skal trække over hovedet næste sæson.

Paris Saint Germains nye trøje har fået en massiv grafisk opdatering, og vil uden tvivl skabe delte meninger - tanken bag det splinternye design har været at illustrere klubbens ambitioner samtidig med at bevare dens mange historiske værdier.

PSGs nye hjemmebanetrøje viser klubbens traditionelle farver med et helt nyt design. Således er den blevet udstyret med mere moderne grafik på fronten i ikoniske blokke på maven af trøjen - en temmelig radikal ændring i forhold til klubbens traditionelle designs.

Trøjens snit er blevet lavet ganske klassisk, og kraven er lavet i traditionel, rundhalset form. Samtidig kommer de råde bånd på ærmerne garanteret også til at klæde Zlatan & Co.

Selve trøjens farvevalg reflekterer den suverænitet på banen, som Paris Saint Germain forsøger at vinde - og hver farve repræsenterer en af klubbens mange værdier.

PSG er en stor klub, hvilket den blå farve illustrerer. Samtidig er både klubben og især supporterne kendt for deres enorme passion for fodbolden, hvilket symboliseres i den røde farve. Slutteligt rundes farvevalget af med en hvid farve, som symboliserer respekt.

Vanen tro er trøjen lavet af Nikes DriFit-materiale, som sørger for at transportere sved og fugt væk fra din krop, så du kan holde dig tør og tempereret. Samtidig er DriFit hurtigttørrende, således at det ikke tynger dig ned under kampen.

Endvidere er Nike meget bevidste om deres aftryk på miljøet, og benytter sig derfor at genbrugt polyester fra genanvendte plasticflasker - og hver dragt bliver lavet af op til 13 genbrugte flasker for at påvirke miljøet så lidt som muligt.

Paris Saint Germains nye trøje har allerede skabt begejstring i Unisport-hovedkvarteret, og PSG-spillerne kunne da heller ikke vente med at indvie den nye trøje - således spiller de netop nu i den i deres sidste hjemmekamp på Parc des Princes i denne sæson.

Kan du ikke vente med at få fingre i Paris Saint Germains hjemmebanetrøje? Så kan du bestille den fra d. 1. juni - stay tuned!

Vi synes at PSGs nye hjemmetrøje er et interessant og friskt pust til Paris Saint Germains spilledragt - men hvad sidder du derude og tænker om trøjen? Del meget gerne din mening med os i boksen herunder billedet.