Det regner med støvler i disse dage og vi starter weekenden med at byde velkommen til endnu en. Det Adidas Predator LZ II Grøn/Sort, der gør sin entré og tager over som tyskernes kontrolstøvler efter en meget succesfuld første generation.

Fodbold har udviklet sig i et hastigt tempo i de seneste år, hvor kontrolstøvlen har gjort et seriøst indtog på støvlemarkedet. Sidste år bød vi velkommen til Adidas' første bud på en sådan og nu er tiden inden til præsentere dens efterfølger. Værsgo og kast dit blik på Adidas Predator LZ II Grøn/Sort, der står til at få debut på fodboldbaner verden over i denne weekend.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Predator LZ II Grøn/Sort her med en forventet levering i starten af juni - kun 1614 kr.

Adidas har sine rødder i Tyskland og tyskere er om nogen kendt for deres nøjagtighed og meget omhyggelige tilgang til det meste. Derfor er et ingen overraskelse, at Adidas Predator LZ II tager udgangspunkt i et hav af nøgletal og statistik, der er blevet kombineret med feedback fra professionelle fodboldspillere som Xavi, Nani, Thomas Müller og Samir Nasri.

I gennemsnit har en professionel fodboldspiller mellem 60 og 80 berøringer på bolden i løbet af en kamp, hvilket ikke engang tilsvarer én i minuttet. Derfor er det uhyre vigtigt at bruge hver enkelt berøring med allerstørste omhu for at kontrolle kampen og det Adidas Predator LZ II designet til at hjælpe dig. Overdelen er nemlig beklædt med fem dødbringende zoner, der hver især tjener ét specifikt formål, som gavner dit spil.

Kontrol er nemlig nøgleordet, når det kommer til Adidas Predator LZ og hver en komponent på støvlen er designet til at forbedre netop dette. Vi starter med overdelen, der er en videreudvikling Hybridtouch-materialet, vi blev introduceret til på den første generation. Det sikrer en læderlignende komfort, men har stadig fordelene fra mikrofiber med sig; det vejer meget lidt og giver basis for et skarpt og præcist touch på bolden.

Det væsentligste på støvlen er dog de fem dødbringende zoner, der har lagt navn til støvlen. Disse er indarbejdet i støvlen og bevæger sig i forhold til din fod. Adidas har placeret dem de steder på støvlen, som deres tilknyttede atleter har udvalgt som de zoner, de hyppigst bruger på banen og det er Drive, Pass, Dribble, First Touch og Sweet Spot kommet ud af.

Drive sidder på den øverste del af vristen og er designet til at give din lange afleveringer og skud på mål den ekstra kraft og fornødne præcision, der kan være afgørende for udfaldet. Helt fremme på forfoden sidder First Touch, der er designet med henblik på dine førsteberøringer. Den ekstra friktion som zonen leverer, gør det lettere at lægge bolden helt død, men giver faktisk også ekstra greb, når du dribler.

På indersiden sidder Pass-zonen, som især midtbanespillere vil få glæde af. Et område, der er polstret med Memory Foam og en 3D-overfladetekstur, der griber rigtig godt fast i bolden. Pass-zonen stabiliserer dine afleveringer, så du ikke længere skal undskylde dumme boldtab, eller upræcise pasninger. Derudover har zonen også en dæmpende effekt, når du tæmmer bolden, så du vil hurtigt føle, at du er i fuld kontrol.

Når du har set spillere som David Beckham, Luis Nani og Xavi Hernandez krølle frispark over muren og forbi den sprællende målmand, har de brugt den zone, der hedder Sweet Spot. For at give dig de bedste forudsætninger for at påvirke dit spark så meget som muligt, sidder zonen hvor den gør, så du kan gøre førnævnte specialister kunsten efter.

Den sidste zone du finder på Adidas Predator LZ II, er Dribble, der er placeret på ydersiden. Den er designet med henblik på at give dig fuld kontrol over dine driblinger, men giver også mere greb i bolden, når du forsøger dig med et lumsk spark med ydersiden af foden.

På undersiden af støvlen krones Adidas' teknologiske mesterværk med en ydersål, der efterhånden er blevet synonym med mærket selv, men også med kvalitet; nemlig Sprintframe. En letvægtssål, der med stor fleksibilitet sikrer maksimal kraftudnyttelse. Knopsystemet der assisterer sålen kender vi fra Adidas F50 Adizero og de triangulære knopper er blevet en favorit blandt kendere, hor greb og acceleration er selvfølger.

Men hvor hurtig bliver du så med al den teknologi? Det er slut med at gætte sig frem, for støvlen er naturligvis kompatibel med Adidas miCoach. Så nu kan du i stil med de professionelle måle dine data under træning og kamp og se hvor langt du løber, hvor hurtigt du løber og meget mere.

Du kan allerede nu forudbestille Adidas Predator LZ II Grøn/Sort her med en forventet levering i starten af juni - kun 1614 kr.

Adidas Predator LZ Grøn/Gul/Sort fremstår som en meget komplet støvle og er den bare halvt så som sin forgænger, er det faktisk en meget passende beskrivelse af den. Hvad synes du om den næste generation af kontrol? Del din mening i boksen og deltag i debatten på Twitter og Facebook.