Nye Limited Edition Morelia-støvler | Mizuno stepper deres game op

18.07.2018

Skrevet af Zlatko

I disse dage får vi tons af nye støvler og lanceringer, og Mizuno gør nu deres entré i kampen med stil. Mizuno er allerede kendte for at lave nogle af de bedste læderstøvler på markedet. Nu tager de det til helt nyt niveau med lanceringen af deres Rebuild Project. Læs med for at lære mere.

Mizuno introducerer deres nye Rebuild Project, som handler om at lave støvler der visualisere, hvad Mizuno virkelig står for. I bund og grund tager Mizuno nogle nøgleprodukter fra fortiden og nutiden og ”bygger dem om” med det fineste udvalg af materialer, og ved at bruge moderne teknologi. Slutproduktet er et super elegant Blackout Pack.

Morelia II JAPAN og Moreilia Neo II JAPAN er to signaturstøvler i Mizuno-familien, og de symboliserer den japanske ånd og Minzunos urokkelige engagement til “Made in Japan”-kvalitet. Men hvordan kan man tilføje mere Japansk ånd til støvler? Jamen, du udskifter bare kængurulæderet ud med premium japansk koskind. Ja den er god nok, japansk koskind! Læderet stammer fra en speciel art af Wagyu køer fra Kobe-området, og disse køer er kendt for at have det mest værdifulde kokød. Dette giver også premium læder, som tilføjer støvlerne en blød og smidig touch.

Disse to støvler bliver de første, der går igennem Rebuild projektet. Men for at kunne lave disse elegante og fantastiske støvler, skal man fusionere historiske støvler med japansk læder, og derfor er det vigtigt at vælge materialet med omhu. Dette betyder, at man ikke kan masseproducere disse støvler, og der vil disse Limited Edition støvler blive nummeret fra 1-1985. Der vil i alt være 1000 Morelia II Japan, og 985 Morelia Neo II Japan på verdensplan. Antallet 1985 er specifikt valgt, grundet dette var året, hvor Morelia Neo blev introduceret.

Vi kan ikke holde op med kigge på disse støvler! Støvlerne er allerede tilgængelige hos Unisport!