Efterårsudsalget er i gang! ❯

Ny Manchester United Hjemmebanetrøje | 140 år på banen

17.07.2018

Skrevet af Zlatko Popovic

I år markerer, 140 år siden Manchester United blev grundlagt. De har været i toppen af Europæisk fodbold lige siden, og i år er ingen undtagelse, når mægtige Manchester United skal kæmpe om trofæerne.

Manchester United er lig med store øjeblikke og en fantastisk historie, men intet er vigtigere end 1878, som er det år klubben blev grundlagt. Manchester United har ikke altid heddet dette, og blev faktisk grundlagt i navnet Newton Heath (Lancashire and Yorkshire Railway) Cricket and Football Club. Klubben blev grundlagt af en vogn og transport afdeling i Lancashire and Yorkshire afdelingen ved Newton Heath, og til at starte med spillede de kun kampe imod andre afdelinger eller jernbaneselskaber hjemme på North Road i Manchester.

5 år senere gjorde de allerede debut i den bedste engelske række, der dengang hed English First Division. I 1902 skiftede klubben navn til det velkendte Manchester United og flyttede over til Old Trafford i 1910. Resten er nærmeste historie grundet alle de store trofæer som Manchester United har vundet gennem tiden.

Den store historie, som Manchester United besidder, er naturligvis en del af den nye 2018/19 Hjemmebanetrøje. Manchester United 2018/19 Hjemmebanetrøje har et stribet design i bunden, hvilket er en reference til jernbanerne af Newton Heath, og de første år som klubben havde. Striberne aftager mere og mere og bliver gennemsigtige, hvilke passer sammen med resten af trøjen.

Manchester United 2018/19 Hjemmebanetrøjen er som altid lavet i den velkendte røde farve og med sorte adidas-striber på skuldrende, hvilket komplementerer resten af detaljerne på trøjen og de sorte shorts, som de kommer til at bruge i den nye sæson.

Bliv klar til en ny Premier League-sæson med den nye Manchester United 2018/19 Hjemmebanetrøje. Tilgængelig i dag hos Unisport!