I takt med at næste sæsons trøjer bliver offentliggjort, begynder tilbuddene på du nuværende at komme snigende. Du kan lige nu gøre dig et vaskeægte kup på din favorittrøje lige her, hvor der er rigtig gode besparelser at hente. På visse trøjer kan du få helt ned til halv pris.

FC Barcelona kunne i weekenden fejre, at de blev spanske mestre efter en sejr på 2-1 over Atletico Madrid. Hvis du kunne tænke dig den trøje, de vandt La Liga i, kan du lige nu få den til en rigtig god pris. Hjemmebanetrøjen er nemlig sat ned med 30% og udebanetrøjen er nedsat med hele 40%. Du kan se udvalget af FC Barcelona-trøjer lige her.

Et andet mesterhold er italienske Juventus, der forsvarede deres Serie A-trofæ til topkarakterer. Det gjorde de i disse elegante trøjer fra Nike, som du lige nu kan erhverve dig til en meget fordelagtig pris. Både hjemme- og udebanetrøjen er sat ned med 30%, men du skal skynde dig at slå til, hvis du vil have en i din størrelse. Se udvalget af Juventus-trøjer lige her.

Er du mere til Real Madrid, skal du ikke fortvivle, da der også her er gode tilbud at hente. Den elegante hjemme- og udebanetrøje er fra året, hvor 'Kongeklubben' kunne fejre sit 110-års jubilæum og vil du mindes den flotte milepæl, kan de lige nu erhverves med en flot besparelse på 30%. Du kan også nappe dig en 3. trøje, der er sat ned med hele 40%. Se hele udvalget her.

Italien har mange store klubber og i Milano alene finder du to store af slagsen i skikkelse af AC Milan og Inter Milan. De har begge nogle ekstremt lækre trøjer og uanset hvilken af de to klubber du støtter, kan du få dig en trøje til spotpris. Der er besparelser at hente i omegnen af 30% og 40% og lyder det som noget, du vil udnytte dig af, skal du bare klikke dig ind på kategorien via de ovenstående links.

Den engelske storklub kunne i sommers præsentere et helt nyt samarbejde med amerikanske Warrior Sports, der nu står for Liverpools trøjer. Hvis du er helt vild med deres først bud på en trøje til The Reds, har du heldet med dig, da du lige nu kan få både hjemme- og udebanetrøjen til halv pris. Skal du have dig en trøje med 50% besparelse, skal du klikke her.

Chelsea FC vandt i sidste sæson Champions League for første gang i klubbens historie. Det fejrede designerne med denne sæsons trøjer, hvor hjemmebanetrøjen er blevet dekoreret med guld. Hvis du vil mindes sæsonen, hvor London-holdet kunne kalde sig Europas bedste klubhold, så kan du lige nu lige nu spare 30% på hjemme- og udebanen. Du kan se dem begge lige her.

Bayern München er én sejr fra at kunne løfte pokalen med de store ører, Champions League-trofæet. De er nemlig i finalen og hvis du vil støtte de tyske mestre i deres jagt på europæisk storhed, så kan du lige nu gøre det til en super pris. Klubbens 3. trøje er nemlig sat ned med op til 40%. Lyder det godt, kan du købe trøjen her.

Vi elsker gode tilbud lige så meget som den næste, men vi ville nu alligevel have svært ved at vælge en favorit iblandt de ovenstående. Hvilken trøje skal du have? Lad os høre det i kommentarfeltet herunder.