I forbindelse med lanceringen af Nikes FC247-kollektion fik vi muligheden for at sætte os ned med Nike Football Senior Product Manager Collin Eder, som er en af hovedmændene bag skoene. Her får vi en snak om selve FC247-koncepet, samt om hver af de enkelte sko - så kom med, og få et eksklusivt indblik i fodbold hvor som helst, når som helst.

Da Nike inviterede os til Berlin for at opleve FC247-kollektionen sammen med Boateng-brødrene, fik vi muligheden for at interview Collin Eder fra Nike. Han er Senior Product Manager, og har været meget kraftigt involveret i udviklingen af Nikes nye FC247-sko til fodbold hvor som helst, når som helst.

Husk at du kan sætte danske undertekster på.

Derfor udnyttede vi straks muligheden til at høre lidt mere om FC247-kollektionen, der består af Nike Elastico Finale II til indendørsbaner, Nike Lunargato II til street-bold på asfalt samt Nike Bomba Finale II til kunstgræs.

Her fortalte Collin, at kollektionen er sat i verden for at sætte fokus på fodbold uden for 11-mands banerne - baseret på erfaringen om, at mange spillere bruger næsten lige så meget eller endda endnu mere tid på at spille fodbold uden for træning og kamp, hvilket er en essentiel del af deres udvikling.

Her satte man sig ned og fik muligheden for at komme på spændende, nye materialeinnovationer - bl.a. det ultratynde mikrofibermateriale, NikeSKIN. Hvad det er - og om vi ser mere til det i fremtien, fortæller Collin om i videoen ovenfor.

Spiller du også fodbold hvor som helst, når som helst? Så er FC247-kollektionen et kig og et klik værd - se meget mere her.

Hvad synes du om de ting Collin fortæller - og hvilken sko passer bedst til dig af de tre topmodeller i FC247-kollektionen? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.