Den stærkt limiterede Nike Mercurial IX SE 15th Anniversary er landet på lager og på vej ud til alle der har bestilt, og i den forbindelse har vi unboxet støvlen for at give et lille indtryk af, hvad man kan forvente sig, når man åbner kassen for første gang. Se med her.

Nike har fejret Mercurial-seriens 15-års jubilæum med en meget speciel støvle - de har nemlig ladet sig inspirere af den første Mercurial-model lavet til R9 og benyttet designet til at lave den ekstremt limiterede Nike Mercurial IX SE 15th Anniversary, som hylder Mercurial støvlens flotte historie.

Det hele startede i 1998, hvor Ronaldo fik lavet sig en personlig farvevariant af Mercurial I, som han benyttede under VM - og nu, 15 år efter, er designet på spil igen.

Det tager vi et nærmere kig på, når vi unboxer den lækre støvle, der er lavet i blot 1998 par verden over og derfor også har et unikt nummer på hælen af hvert par.

Så vil du se hvad der venter de heldige, der har fået fingrene i støvlen, så kan du kigge med i vores unboxing lige her.

Vi har ekstremt få par tilbage, men du kan stadig nå at sikre dig dit par af denne esklusive støvle lige her - kun 2.499,- kr.

Hvad siger du til den splinternye jubilæumsstøvle - og er designet noget for dig? Vi hører også meget gerne om du har bestilt dig et par - samt naturligvis hvor meget du ser frem til at få dem.