Har du et fodboldhold, eller en fodboldklub, der går og mangler gode fodbolde til en god pris? Så har vi faktisk en række rigtige gode tilbud på bolde i alle prisklasser, hvis du køber fem eller flere af gangen. Du kan se de givne bolde lige herunder.

Select Brilliant Super DBU Hvid/Rød er den måske bedst kendte fodbold i Danmark og det er der en god grund til. Det er danske Selects topbold og den håndsyes i et slidstærkt, syntetisk materiale, hvilket sikrer en uovertruffen holdbarhed. Det er således også denne bold, Landsholdet bruger, når de spiller på hjemmebane i Parken. Du kan spare 15% ved at købe 5 af gangen.

Select Numero 10 Unisport er den mest solgte klubbold i Danmark og det er ikke nogen tilfældighed. På trods af den lave pris kunne den nemt forveksles med en topbold; den har en enormt god holbarhed og holder også luft i lang tid, hvorfor den er oplagt til træning. Dette gør den dog ikke uegnet til kamp, hvor den også gør sig positivt bemærket. Her kan du spare 15% ved køb af 5 stk. og hele 25% hvis du køber 10 stk.

Select Contra Unisport Hvid/Grøn er endnu én af danske Selects lækre fodbolde, der håndsyes for at sikre en sublim holdbarhed. Bolden er udviklet med Zero-Wing-blæren, der gør at bolden holder sin runde form længst muligt. Derudover har den fået monteret en Double-Lock-ventil, der sikrer, at den holder luft i lang tid. Her gælder samme tilbud som før, hvor du kan spare 15% ved køb af 5 bold og 25% ved køb af 10 stk.

Den svært populære Select Talento Unisport Hvid/Blå/Grøn er svær at komme udenom, hvis træner, eller står for et børne- eller ungdomshold. Den vejer nemlig 30 til 40 gram mindre end en almindelig fodbold, men bevarer den samme størrelse, hvorfor den er rigtig godt egnet til at lære børnene spillefærdighederne. Køber du 5 af gangen, sparer du 15%, og køber du hele 10 stk., sparer du 25%.

Select Talento Unisport Hvid/Lilla/Grøn er en farvevariant af den førnævnte børnebold. Den er på samme måde dekoreret med Unisport-logoer, der gør dem nemme at genkende på banen, hvilket sikrer, at der ikke hersker tvivl om hvilke bolde, der tilhører hvilket hold. Her gælder samme tilbud, hvor der er 15% besparelse at hente ved køb af 5 stk. og 25% ved køb af 10 stk.

Går du og mangler andet til dit fodboldhold, har vi også overtræksveste til meget fordelagtige priser. Ved køb af 6 stk. sparer du 20% og køber du 12 stk. kan du spare hele 40%.

Tilbuddet gælder på Unisport Overtræksvest Gul og Unisport Overtræksvest Orange.

Vi har alt, hvad du har brug for, for at sikre at dit hold er klædt ordenligt på til kamp og træning. Fodbold i alle prisklasser og overtræksveste er en rigtig godt start og så er det ellers bare om at komme ud på grønsværen. Hvilken bold træner dit hold med? Lad os høre i kommentarfeltet herunder.