adidas Shadow Mode | Tid til sorte støvler

13.07.2018

Skrevet af Zlatko

VM er forbi, og nu er de forskellige brands klar til at udruste deres spillere med støvler til årets pre-season. I dag har adidas derfor præsenteret ’Shadow Mode Pack’, der indeholder brandets populære støvler i en blackout colourway. Hæng på, og lad os gå gennem adidas’ spritnye sorte støvler sammen

Det er blevet en tradition, at brands hver eneste sommer præsenterer os for nogle lækre blackout-støvler. Dette år er ingen undtagelse, og nu har adidas skabt ’Shadow Mode’, som tager dig gennem sommerens pre-season. Shadow Mode handler nemlig om pre-season, hvor du tager dit spil til næste niveau. Arbejd hårdt på at blive hurtigere, bedre, stærkere og overrask alle med dine præstationer, når sæsonen starter. Grib sommerens pre-season, og bliv klar til sæsonens store kampe!

Man kunne fristes til at tænke, at Shadow Mode blot er endnu en blackout-pack. Men nej, adidas har faktisk tænkt over detaljerne på disse nye støvler for at tilføre dem lidt magi på den klassiske sorte farve. Se bare de tre striber på Predator, X og Copa, hvori man kan ane et Telstar-inspireret design.

Teknologisk set er der ingen ændringer ved adidas’ nye støvler, så du får stadig samme innovative teknologier, som blev introduceret op til VM. Udover en farveopdatering og effekten på striberne, er støvlerne forskellige fra hinanden ud fra deres unikke såler. I den forbindelse er Predator 18+ lavet med en mat sølv sål, som spiller 100 % med blackout-designet, mens Copa 18.1 har en sål, der indeholder et hvidt stribet design, som komplementerer den klassiske støvle helt perfekt.

Lad os til slut bevæge os videre til de mere iøjnefaldende såler, hvor vi finder X 18+ med en pikseleret sål, der er inspireret af VM-bolden Telstar. Den vil især få os til at huske det nyligt overståede fantastiske VM i Rusland. Men prisen som den bedste sål går altså til Nemeziz 18+, som er lavet med en futuristisk skinnende blå farve. Godt arbejde, adidas!

Køb dine sorte støvler fra adidas’ Shadow Mode pack lige her.