Flere og flere fodboldspillere gør brug af de sociale medier, når de får nye fodboldstøvler, hvor de ikke er blege for at skyde et billede afsted. Vi har i skrivelsen her samlet nogle af støvler, der florerer på Twitter og Instagram og så får du dertil også vores bud på, hvad vi kan forvente os i den nære fremtid.

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange af de store stjerner fra fodboldens verden benytter sig af sociale medier som Twitter og Instagram, når de skal kommunikere med deres fans. Her sker det dog fra tid til anden, at de deler lidt mere, end hvad godt er. Nye farvevarianter og ikke-lancerede støvler dukker nemlig op i tide og utide på deres nyhedsfeed og der er vi ikke sene til at tage dem til os. Vi har samlet de nyeste og bedste billeder lige her.

Den danske darling, Nikki Bille, der for tiden gør karriere i norske Rosenborg, er flittig bruger af både Facebook, Twitter og Instagram. Her har han heller ikke været sen til at dele det med sine følgere, da han fik "nye hjul til Ferrarien", der med andre ord var et par supersprøde Adidas F50 Adizero i en hidtil uset Rød/Hvid/Sort farvevariant. Samme støvle viser FCKs anfører Lars Jacobsen frem til træning, som det kan ses her og på nyhedens topbillede.

Schalke 04s brasilianer, Michel Bastos, var også hurtig på tasterne, da hans sponsorer fra Adidas leverede nye støvler til ham. Den grønne støvle giver ikke alt for meget væk, men der er unægteligt visse ligheder mellem den og den nuværende Adidas Predator LZ, hvorfor man fristes til at tro, at dette er efterfølgeren, når man også har med i tankerne, at Bastos til hverdag spiller i Predator LZ. De fem dødbringende zoner ser imidlertid ud til at have fået en opdatering, ligesom designet også har fået en seriøs overhaling.

Den måske mest spændende støvle, der i disse dage deles på livet løs på Twitter og Instagram, er den på billedet herover. Det er tydeligvis en Adidas-støvle og den har Sheffield Wednesday-spilleren Liam Palmer skudt et billede af. Det ligner unægteligt meget den støvle, vi tidligere har set Sven Bender, Manuel Neuer og Ezequiel Lavezzi teste og eftersom den ikke ligner Bastos' støvle, har Adidas måske en helt ny lancering i ærmet.

De seneste uger har Adidas nemlig teaset på reklamebannerne i Champions League-kampene med teksten "Nitrocharge Your Game" og når Thomas Rincon fra HSV efterfølgende deler ovenstående billede, begynder brikkerne at falde på plads. På indersiden af den blå, gule og sorte støvler står der tydeligt "Nitrocharge 1.0" og da det ikke er et navn, vi associerer med Adidas' nuværende støvler, kunne det meget vel være, at tyskerne har nyt på vej til os.

Man kan støde på lidt af hvert på de sociale medier, hvis blot man kigger de rigtige steder og selvom intet er officielt, så er én ting sikker: vi har en masse spændende ting i vente i den nære fremtid, som vi glæder os til at fortælle mere om. Hvilken af de nye Adidas-støvler ser du mest frem til? Del din kommentar i boksen lige herunder.