For nylig tikkede der en invitation til Berlin ind fra Nike - årsagen var for at markere lanceringen af deres nye FC247-kollektion, og her blev vi budt indenfor til et event i bydelen Wedding for at få mere at vide om Boateng-brødrenes fodboldopvækst på den lokale street-bane.

Med lanceringen af FC247-kollektionen har Nike for alvor sat en tyk streg under vigtigheden af at kunne spille fodbold hvor som helst, når som helst - og sloganet "Anytime. Anywhere" dækker over en kollektion med tre sko til street-baner, indendørsbaner og kunstgræs.

Husk at du kan se videoen med danske undertekster.

Ønsker du at være fuldt opdateret når der kommer nye Unisport videoer, så husk at abonnere på vores YouTube videoer.

For at markere lanceringen af Lunargato II, Elastico Finale II og Bomba Finale II afholdt Nike et event i Berlin for at fortælle historien om Jerome, Kevin-Prince og George Boateng, der alle lærte at spille fodbold som små på den lokale street-bane, kaldet Panke.

Kan du heller ikke lade fodbolden ligge i fritiden? Så kan du se nærmere på FC247-kollektionen her.

Eventet foregik i Wedding, som er en af Berlins fattigste bydele, og her voksede brødrene op og lærte at spille fodbold i små områder og mod folk oftest meget større end dem selv. For at vise, hvem brødrene er som fodboldspillere havde brødrene fået lov at indrette et rum hver, som symboliserede deres personlige stil.

Jerome valgte at fokusere på sin sneaker-samling, Kevin-Prince på sine mange frisurer, mens George, den ældste bror, valgte at få sat en DJ-pult og en tattoo-stol op, da han er glad for musik og tattoveringer - som begge hans brødre i øvrigt.

Som en del af den eksklusive adgang til eventet fik vi lov til at kigge nærmere på rummene for at forstå, hvordan det egentlig er at være en Boateng - og fik endda senere lov at tale med brødrene selv i deres rum. Vores interview med Jerome Boateng kan du se i fuld længde meget snart.

Ydermere vendte Boateng-drengene tilbage til Panke-banen efter mere end 12 års fravær, og her fortalte de lidt mere om deres opvækst på banen. Asfalten kaldte dog lynhurtigt på dem, og da der kom en bold i spil, kunne de ikke sidde stille mere. Efterfølgende fik vi også lov at slå os løs på Panke, hvor Joltter og Jakob fik snydt hinanden (OK, det var mest Joltter der snød Jakob) på ægte street-maner.

Hele sessionen på Panke foregik med Nikes nye FC247-sko på fødderne, og for at komme lidt ind bag om den nye kollektion fik vi også en snak med Collin Eder, der er Senior Product Manager i Nike. Han har arbejdet længe på FC247-kollektionen, og satte sig ned og fortalte mere om tanken bag de nye sko til fodbold anytime, anywhere. Jakob og Collin gik i nørd-mode, og du kan meget snart se det fulde interview i Unisport WebTV.

Spiller du også fodbold hvor som helst, når som helst? Så kan du se nærmere på FC247-kollektionen lige her.

En stor oplevelse rigere vendte Jakob og Joltter hjem til København med baggagen fuld af materiale til interviews - og vil du se interviewene i fuld længde, kommer de meget snart i Unisport WebTV. Hvad synes du om eventet i Berlin og om Boateng-brødrenes stil? Og spiller du fodbold hvor som helst, når som helst? Giv meget gerne din mening i boksen herunder.