Gå ikke glip af vores sommerudsalg! ☀️😎 Køb nu
Populære Kategorier
  Produkter

   Milan 2018/19 Udebanetrøje | PUMA er tilbage igen!

   11.07.2018

   Skrevet af Zlatko Popovic

   Samarbejdet mellem PUMA og AC Milan ser ud til at være et godt match. Sidste uge fik vi introduceret deres Hjemmebanetrøje som har et design, der fejrer Milans historie. Nu er de klar med lanceringen af AC Milans nye Udebanetrøje, som fokuserer på klubbens legender.

   Milan 2018/19 Udebanetrøjen er lavet i den legendariske hvide farve, som også er blevet brugt i mange foregående sæsoner. Den hvide Udebanetrøje er en ikonisk trøje, som AC Milan har et tæt forhold til. AC Milan Udebanetrøjen er blevet brugt i 8 store europæiske finaler, hvor de har deltaget, og du kan måske huske spillere som Kaké, Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Maldini og mange andre AC Milan-legender spille i det hvide sæt eller set dem løfte det ikoniske Champions League-trofæ i det.

   AC Milan 2018/19 Udebanetrøjen vil blive komplementeret med hvide shorts og sokker, som tilsammen giver det ikoniske hvide look. Derudover, er Udebanetrøjen lavet med en rund hals, samt røde og sorte detaljer, imens en sort linje løber på tværs af brystet og ærmerne. Disse detaljer tager os tilbage til 90’ernes AC Milan-trøje. PUMA har også tilføjet ‘Diavolo Rossonero’-logoet i nakken af trøjen, dette så man også på Hjemmebanetrøjen, og logoet hylder grundlæggelsen af klubben.

   Udebanetrøjen er ikke det eneste vi får fra PUMA, da PUMA også har lavet en trænings- og livsstils kollektion til AC Milan. Kollektionen er lavet i en flot og dynamisk design, hvilket er velegnet til hverdagsbrug. Du kan finde produkter der både komplementerer Hjemme- og Udebanetrøjen, og man kan få alt fra træningsbukser, T-shirts, shorts, varme jakker og meget mere.

   Nogle af de mere stilrene produkter findes i form af fan T-shirts og hættetrøjer, hvor det ikoniske AC Milan-logo er placeret på fronten, eller træningstrøjen der er lavet røde og sorte ærmer, som har det samme design som Hjemmebanetrøjen.

   Bliv klar til en ny sæson med AC Milan Udebanetrøjen og livsstils kollektionen.