Ny Nike F.C.-kollektion | Lavet til stilen på og uden for banen

10.07.2018

Skrevet af William

Nike er klar til en ny runde af Nike F.C. Se det nyeste udstyr fra Nike F.C. til deres lifestyle-kollektion.

Der er altid tid til fodbold. Det vil Nike vise med deres nyeste Nike F.C.-kollektion. Produkterne er lavet til at passe til en fodboldlivsstil - og det passer til både på og uden for banen.

Den nye kollektion er lavet med et lækkert, atletisk design, der er perfekt til fodbold. Kollektionen indeholder bl.a. t-shirts, hættetrøjer, sokker, jakker og meget mere. Deres t-shirts er lavet i to design, hvor du kan vælge det klassiske Just Do It-look med det ikoniske Nike F.C.-logo på brystet. Du kan også vælge den mere moderne t-shirt med iøjnefaldende ærmer og logo på brystet.

Selvom det er sommer lige nu, så kan du også købe lidt varmere produkter fra kollektion. Disse er lavet, så du kan spille fodbold om aftenen og blive ved med at træne - for lysten til fodbold stopper aldrig! Kollektionen indeholder kortærmede jakker, der er perfekte til aktivitet om aftenen, bukser og hættetrøjer.

Men du skal ikke være nervøs, hvis du mere er på udkig efter et mere klassisk Nike F.C.-look. For kollektionen har stadig de velkendte t-shirts med Nike F.C.-logo og tekst på brystet. Du kan også få den nyeste t-shirt med det kende "Just Do It"-citat på. De kommer alle i det velkendte Dri-FIT-materiale, der leder sveden væk fra din krop og holder dig tør mens du spiller fodbold.

Fodbold sover aldrig, så bliv klar til at spille med den nye Nike F.C.-kollektion.