Warrior Sports føler op på sidste års succesdebut på det europæiske fodboldmarked med Liverpools nye hjemmebanetrøje, som klubben skal bruge i den kommende sæson. Den lander med budskabbet "Rise Up and The Ground Will Shake" og hvad det betyder, kan du læse dig til herunder, hvor der også gemmer sig flere billeder og en lille video.

Forrige sommer kunne Liverpool annoncere, at de indgik en ny sponsoraftale med amerikanske Warrior Sports og deres første bud på en Liverpool-trøje blev taget varmt imod af klubbens fans. Nu følger de således op på succesen med hjemmebanetrøjen til 13/14-sæsonen, der på samme måde som førnævnte trøje drager inspiration fra historiske Liverpool-sæt, men med et fast blik på fremtiden.

Du kan allerede nu forudbestille din Liverpool Hjemmebanetrøje 13/14 her med en forventet levering i slutningen af maj.

Designet er nemlig inspireret af den trøje, Liverpool bar da klubben vandt sit fjerde Champions League-trofæ. Her vil inkarnerede fans sikkert huske spillere som Kenny Dalglish, Ian Rush og Graeme Souness, der i 1984 vandt pokalen med de store ører. Der er klare ligheder mellem trøjerne, hvor især striberne på kraven og ærmerne springer i øjnene.

Liverpool-kaptajn Steven Gerrard var heller ikke sen til at rose den nye trøje:

"Spillerne og jeg er alle oprigtigt glade for den nye trøje. Den vil helt klart vække mange gode minder for de fans, der kan huske klubbens fjerde Champions League-sejr. Som det er med alle Liverpool-trøjer, så vil jeg bære den med stolthed og jeg vil bære al den historie og glæde med mig, som den repræsenterer og så vil vi som et hold gøre vores for at bringe den succes tilbage til klubben."

På brystet har den ikoniske Liverbird indfundet sig i stil med sidste sæsons trøje, hvilket viste sig at blive enormt populært blandt fansene. The Liverbird vogter over byen og det hverv tager spillerne, klubben og dens fans nu til sig under budskabbet: "Rise Up and The Ground Will Shake". Liverpool er blandt de mest succes- og traditionsrige fodboldklubber i England og det skal man fortsætte med at være.

Trøjens kvalitet strækker sig ikke blot til det flotte design, men der ligger således mange tanker bag udførelsen. Den er produceret i Warriors WarTech-materiale, der er exceptionelt godt til at transportere fugt væk fra kroppen og kombineret med trøjens snit, er den særdeles komfortabel hele vejen igennem de 90 minutter, kampen varer.

Du kan allerede nu forudbestille din Liverpool Hjemmebanetrøje 13/14 her med en forventet levering i slutningen af maj.

Du behøver naturligvis ikke tage den på i kamp, og trøjen ser så skarp ud, at den nemt kan indgå i hverdagsgarderoben. Nu er Liverpool i alle fald klar til at spille på hjemmebane i den kommende sæson; hvad synes du om deres nye trøje? Del din mening med os i kommentarfeltet herunder.