Marseille sportsmode | Læs mere om livsstilskollektionen

09.07.2018

Skrevet af Zlatko

Marseille er ikke bare kendt for dens fodbold, det var også her fodboldmoden startede. Marseilles nye trøjer lancerede i sidste uge, og nu er vi klar til at løbe klubbens træningstøj igennem.

En hel ny træningskollektion er blevet lavet af PUMA for at fejre deres nye samarbejde med Marseille. Kollektionen er lavet til at komplimentere Marseille-trøjerne, der er inspireret af havet. Den samme inspiration er også kilden til træningstøjet, hvilket giver dig et komplet look, når du kombinerer træningstøjet med de nye Marseille-trøjer.

Læs mere om de nye Marseille-trøjer lige her.

Fodbold spiller en stor rolle for Marseille og klubbens fans, som er de mest passionerede og vildeste fodboldfans. Hvis muligheden for at vise klublogoet frem opstår, så tager de den, og er der en bedre måde at gøre dette på end med det nye PUMA-træningstøj. Alt Marseille-træningstøj inkluderer Marseille-logoet, hvilket viser alle hvem du holder med.

Kollektionen indeholder alt fra stilrene trøjer til oceanisk inspireret langærmet trøjer. Derudover, kan du også finde fan T-shirts og kasketter, der er lavet til de mest passionerede fodboldfans. Bliv klar til at indtage Stade Vélodrome og Marseilles gader med stil. Er du klar til at overtage gaderne? Find det seneste PUMA x Marseille træningstøj her.