Puma er begyndt at røre på sig og har netop udsendt en video, hvor de løfter sløret for en helt igennem unik Evospeed 1.2 Camo. Derudover varsler de, at den næste generation af speedstøvlen præsenteres d. 15 maj og den ser vi allerede utrolig meget frem til at afsløre.

Radamel Falcao er den ubestridte frontfigur for Puma Evospeed 1, der er tyskernes bud på en let speedstøvle. Den har han bakket op om fra første farvevariant, og har siden været flittig til at følge de opdateringer, Puma har kastet efter ham. Det har også belønnet sig i form af en eksklusiv farvevariant, der drog inspiration fra farverne i flaget for Falcaos hjemland, Colombia.

Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at Puma har valgt Falcao til at lancere den kommende generation af Puma Evospeed. Første led i introduktionen af den nye speedstøvle er den unikke Evospeed 1.2 Camo, som vil blive båret af førnævnte Falcao og Manchester Citys Sergio Agüero i de kommende kampe, inden den officielt præsenteres d. 15 maj.

Puma lancerer først en helt igennem unik Evospeed 1.2 Camo og allerede d. 15 maj er den gal igen, når sløret løftes for den næste generation af speedstøvlen. Glæder du dig til at se den? Del din kommentar i boksen lige herunder.

E-handelspris