I anden del af vores The Nike FC Barcelona Experience-serie kommer Unisport-crewet og Jakob en tur helt ind i hjertet af FC Barcelona, nemlig på træningsanlægget, hvor både de helt store stjerner samt morgensdagens profiler træner. Kom med bag scenen i afsnit 2 af 3.

En tur til Barcelona med muligheden for at komme helt ind under huden på en af verdens suverænt bedste fodboldklubber - lyder det som en interessant historie? Det synes vi i hvert fald, så da Nike inviterede os på en eksklusiv tur til den catalanske hovedstad, pakkede vi spændt taskerne og drog afsted.

Har du ikke set første del af Nike FC Barcelona Experience, kan du se det her.

Efter at have benyttet en tur i Barcelona, set centrum og naturligvis overværet den magiske 4-0 Champions League-kamp mellem FC Barcelona og AC Milan, tog vi hul på dag 2 med at besøge Barcas træningsanlæg.

Her fik vi lov at komme helt ind bag kulisserne og se stjernerne i deres naturlige habitet. Vi fik først en rundvisning på hele anlægget af Pere Gratacos, som er direktør for træningsanlægget og akademiet.

Samtidig fik Jakob lov til at være på sidelinjen, da FC Barcelona trænede i regnen efter den imponerende sejr over Milan aftenen forinden - og der var et par kendte ansigter med i form af Iniesta, Puyol, Sanchez, Song og Fabregas samt stortalentet Gerard Deulofeu.

Efter at have overværet træningen og set det verdenskendte ungdomsakamdemi La Masia - hvor spillere som Iniesta, Xavi og Messi alle kommer fra - fik Jakob endnu en smagsprøve på Barcelonas byliv, da vi besøgte La Sagrada Familia, som er den kendte, ufærdige kirke.

Jakob var dog på ingen måde færdig med at få én på opleveren i Barcelona og virkelig få muligheden for at forstå, hvad hele Barcelona-ånden handlede om. Hvad trejdedagen bød på, kan du se, når vi snart blænder op for afsnit 3/3. Hvad siger du til vores tur rundt i Barcelona og forbi træningsanlægget? Del meget gerne dine tanker med os herunder.

E-handelspris