Vi har været et smut forbi Barcelona, hvor Nike var så rare at invitere Jakob på en tur af de helt store. Her stod den blandt andet på hæsblæsende Champions League-fodbold, vandfontæner, der ikke duede, en Rambla i fuld firspring og meget, meget andet. Her får du det første af tre WebTV-afsnit i serien 'The Nike FC Barcelona Experience'.

Vil du seanden del af Nike FC Barcelona Experience, kan du se det her.

To uger i streg pakkede vi taskerne og drog sydpå, hvor Barcelona ventede. Senest var det Nike, der inviterede os til den catalanske hovedstad, og her var der kørt en hel del spændende oplevelser i stilling. Jakob var med fra først færd, hvor han udnyttede det gode vejr til at smide overtøjet og indgive sin første rapport i solen.

Efter indlogering på samme hotel som FC Barcelonas spillere boede på, så gik turen mod centrum. Som timerne gik og kampstart nærmede sig for det spændende kvartfinaleopgør mellem Barcelona og AC Milan, begyndte byen for alvor at summe. Jakob dokumenterede naturligvis alt på vores Instagram og på vores Twitter-profil, hvor du også til hverdag kan følge den daglige gang hos Unisport.

Da klokken omsider nærmere sig velkendte 20:45, var det tid til at indfinde sig på det storslåede Camp Nou. Barcelona skulle hente et utroligt resultat og hele byen var klar til at støtte op om deres hold. Det var Jakob også, der fra sin plads på lægterne kunne se til, da Lionel Messi orkestrerede en knusende 4-0-sejr over de lamslåede italienere. Herfra gik det for alvor løs, da Barcelona festede på livet løs.

På den historiske Rambla i midten af Barcelona fandt man fodboldfestens epicenter, hvor de gale spaniere satte gang i gaden. Jakob var naturligvis, hvor det skete, og kunne fortælle om sine oplevelser, alt imens han blev dækket i FC Barcelona-halstørklæder af forbipasserende fans af klubben. Det oplever man trods alt ikke hver dag.

Turen til Catalonien bød dog på meget, meget mere og det kan du glæde dig til at se i de næste to afsnit af 'The Nike FC Barcelona Experience'. Blandt andet går turen til stedet, hvor det hele startede for stjerner som Iniesta, Messi og Fabregas. Hvad siger du ellers til første afsnit? Og husker du den fantastiske kamp? Lad os høre din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris