Look of summer | Nike F.C.-kollektionen

03.07.2018

Skrevet af Zlatko

I denne udgave af look of summer går vi igennem Nike F.C.-kollektionen. De har lavet en fed VM-kollektion med tilhørende T-shirt og shorts, hvilket passer perfekt til et par Nike F.C.-sneakers.

Nike F.C.-kollektionen er lavet af nogle af de største Nike-legender så som Ronaldo, Figo og Neymar Jr. Samarbejdet har hjulpet Nike F.C.-kollektionen til nye højder, når det kommer til popularitet. I år har kollektionen fået et VM-tema, og vi kan ikke vente med, at se hvad kollektionen har i vente for i fremtiden.

Denne livsstils kollektion vil helt klart få folk til at kigge en ekstra gang, når du går rundt på gaden. Den er inspireret af VM og alle de forskellige nationaliteter, der har deltaget. Dette er også vist i det grafiske design på Nike F.C. T-shirtene, hvor flagene er i centrum. Derudover, så får man også det velkendte gyldne Nike F.C.-logo på brystet og på bagsiden af T-shirten. Flag konceptet kommer i 4 forskellige varianter.

Læs mere om look of summer her.

Derudover, så har Nike F.C.-kollektionen også en Nike F.C. World Cup logo T-shirt, som er fantastisk. Den har et stilrent design, med det gyldne Nike F.C.-touch. Men er du ikke til at det gyldne tekst og store logoer, så kan du også få de klassiske 365 Nike F.C. T-shirts. De er lavet med en blokket Nike F.C.-tekst, og er kombineret med farver, som man blandt andet også ser på flag T-shirtene.

Køb dit Nike F.C.-tøj lige her hos Unisport.