adidas løfter sløret for ny Predator Accelerator

03.07.2018

Skrevet af Frederik

adidas har i dag løftet sløret for et remake af en klassiker: Mød den nye Predator Accelerator Electricity, der hylder den ikoniske støvle fra 1999. Læs mere her, og nyd denne skønhed af en moderne klassiker!

En af de mest ikoniske adidas-støvler i historien, Predator Accelerator, er tilbage. Støvlen, der er udgivet under sommerens VM-slutrunde, kommer i en smuk 'Electricity'-colourway - inspireret af den originale Accelerator fra 1999.

Predator Accelerator Electricity kommer, som navnet antyder, i en elektrisk neongul farve, med den ikoniske, foldede tunge i rød og med de tre striber, der overlapper støvlen, i klassisk sort. Den nye Accelerator giver dig den samme autentiske og bløde læderfølelse som i '99, men med en ny og forbedret 'Sprintframe'sål, som gør at du trygt kan spille i støvlen. Den sjældne colourway svarer også til farverne på Predator 18+ Energy Mode, der bæres af under VM i Rusland, og fortsætter dermed med at fortælle historien om den ikoniske støvle.

Denne colourway af Accelerator udkom for første gang i 1999, hvor der kun var 999 par tilgængelig på verdensplan. Og i den forbindelse er adidas endnu en gang inspireret af fortiden. Der er nemlig 1999 par tilgængelige af den nye adidas Predator Accelerator, som desuden også udkommer som 'Street'-sko.

Se hele Predator-kollektionen lige her