Elsker du fodbold og streetfodbold? Kunne du godt tænke dig at spille med i en stor, landsdækkende turnering og få den fedeste fodbolddag? Så er Laudrup og Høgh Street 2013 måske noget for dig. Hvad turneringen går ud på, kan du læse mere om her - hvor du også kan tilmelde dig.

Så er sidste års store succes tilbage og vi kan nu løfte sløret for Laudrup og Høgh Street 2013. Hvis du ikke allerede ved det, så er det en række landsdækkende streetfodboldturneringer, der munder ud i en sjov finale i Odense. De to tidligere landsholdsspillere har igen sørget for at få sat et par hyggelige, sjove og spændende fodbolddage i scene rundt omkring i Danmark, hvor Brian Laudrup og Lars Høgh i år kommer til henholdsvis Næstved, Aabenraa, Rudkøbing, Billund og Odense.

Lyder det allerede som noget, du godt kunne tænke dig at være med til, så kan du melde dig til lige her.

Der arrangeres street-turneringer i de førnævnte byer, hvor der i år er konkurreres i følgende alderstrin:

Årgang 98 + 99 Årgang 00 + 01 Årgang 02 + 03 Årgang 04 + 05

I år vil vinderne af de enkelte indledende stævner kvalificere sig direkte til den store finale i Odense, hvor Danmarks bedste street-spillere mødes.

Turneringen er åben for både piger og drenge. Et hold kan således både være et rent drengehold, et rent pigehold eller et mixhold bestående af både drenge og piger. Alle vil dyste i de samme rækker.

Der er maksimalt plads til 10 hold i hver årgang til de indledende stævner. Hvert stævne skal starte kl. 9.15 og varer til senest kl. 17.00. Kampene foregår på 2 baner (15 x 22 m), der er bygget op med bander og omsluttet af net. Udenfor selve turneringen vil der hele tiden afvikles konkurrencer for deltagere og tilskuere, hvor der vil være mulighed for at vinde fede præmier.

Kunne Laudrup & Høgh Street være noget for dig, så kan du tilmelde dig lige her og så garanterer vi en supersej fodbolddag.

Du kan tilbringe en dag i rigtig godt selskab med masser af sjove aktiviteter og med rig mulighed for at vinde præmier og sågar kvalificere sig til finalen i Odense. Skal du være med til Laudrup & Høgh Street 2013? Lad os høre i kommentarfelter lige herunder.

E-handelspris