Asics er omsider tilbage og det fejrer vi med en helt ny og knivskarp kampagneside, hvor du kan se de skarpe japanske fodboldstøvler fra alle tænkelige vinkler. Vi har lavet en anmeldelse af Asics Lethal Tigreor 5, skudt en masse flotte billeder og så har vi lavet en flot 360-graders visning af alle støvlerne, som du kan se på den nye side lige her.

Japanske Asics er tilbage hos Unisport og det er de i stor stil. Asics har nemlig særdeles godt styr på deres håndværk og er kendt for at producere fodboldstøvler i høj, høj, klasse, der ligeledes har et super elegant design. Det kan vi skrive under, og det er vi sikre på, at du også vil, når du har været forbi vores kampagneside dedikeret til de nye Asics-modeller, som du finder lige her.

asics, lethal, tigreor, asics lethal tigreor, di natale, natale, antonio, antonio di natale, unisport, unisportstore

Den mest kendte Asics-ambassadør er den italienske landsholdsangriber Antonio Di Natale, der foretrækker Lethal Tigreor 5 Sort/Grøn over alt andet. Det forstår man godt, når man ser nærmere på støvler, der er konstrueret af de lækreste materialer på markedet. Du finder en 360-graders visning af støvler, en anmeldelse og flere skarpe billeder denne vej.

asics, lethal, tigreor, asics lethal tigreor, di natale, natale, antonio, antonio di natale, unisport, unisportstore

Asics har rigtig meget at byde på og med Lethal Tigreor 5 har de kombineret, klassiske, lækre materialer med innovation og spændende teknologi. Ultrablødt og smidigt kængurulæder er brugt til overdelen for uovertruffen komfort og touch på bolden, men dertil kommer blandt andet en særligt hævet hælkappe, der er til for at mindske chancen for skader. Hvis du synes, at Lethal Tigreor 5 virker til at være en spændende støvle, kan du se mere til den lige her.

asics, lethal, tigreor, asics lethal tigreor, di natale, natale, antonio, antonio di natale, unisport, unisportstore

Asics Lethal Tigreor 5 findes også i en udgave med en syntetisk overdel. Her er der brugt et blødt, smidigt og let mikrofiber, der giver et stadig meget komfortabelt fit, men mere præcist touch på bolden. Den kan du naturligvis også opleve på vores nye kampagneside, hvor du også kan score dig en wallpaper og alt mulig andet lækkert. Lyder det godt? Så kig forbi her.

Wallpapers, anmeldelser, flotte billeder, 360-graders visning og meget mere om de nye Asics-modeller finder du lige her på vores kampagneside.

Japanske Asics er et enormt spændende bekendtskab og tilbyder noget nyt til et konstant udviklende støvlemarked. Hvad synes du om deres støvler? Og hvad siger du til vores nye kampagneside. Del gerne din mening med os i kommentarfeltet lige herunder.s

E-handelspris