Nike har om nogen styr på deres løbesko, hvor amerikanerne i særdeleshed har fokus på naturlig bevægelse. Nu tager de deres innovationer nok endnu et skridt fremad med introduktionen af Nike Flyknit Trainer. En let, fleksibel og innovativ løbesko, der har et så skarpt design, at den også har vundet enormt indpas i modeverdenen.

Det næsten for godt til at være sandt; en løbesko, du slet ikke bemærker du har på fødderne, men som leverer, al den støtte du har brug for og så er den dertil moderigtig og tilgængelig i et hav af farvevarianter. Det er imidlertid ramme alvor. Nike Flyknit Trainer er det seneste skud på stammen fra amerikanerne og den kan altså andet end at se virkelig godt ud.

Vi kan starte med navnet, Flyknit. Det er nemlig navnet på den teknologi, eller rettere det overdelsmateriale, der adskiller den fra mængden. Nike har nemlig gravet dybt i arkiver, designskuffer og har igennem fire år udviklet dette imponerende, strikkede materiale. Det har Nike udviklet for at give den moderne løber, den ultimate partner på gader og stræder; en løbesko, du slet ikke bemærker, du har på fødderne.

Fangede videoen herover din opmærksomhed? Og har du brændt dig varm på et par Flyknit? Så kan du erhvere dig et par lige her.

Nike Flyknit Trainer vejer kun 220 gram og markerer sig på den måde som én af markedets allerletteste løbesko. Det har således også være Nikes vision, da de ønsker at skabe en løbeoplevelse, der er så tæt på den barfodede som muligt. Dog ønsker de stadig at bibeholde de positive ting ved løbeskoen; stødabsorberingen og den passende støtte, hvor der er brug for det.

Flyknit-materialet udgør hele overdelen og det giver den en umachet bevægelighed og fleksibilitet. Men den strikkede overdel er ikke ens overalt og det er der en grund til. Flyknit-materialet er blødt, hvor foden har brug for fri bevægelse, men der hvor den har brug for støtte og stabilitet, leverer den som kaldet i stedet. Det lyder måske som let, men det har Nikes designteam arbejdet på at få til at fungere gennem 4 års intens research.

Nike Flyknit Trainer er designet af en række af amerikanernes tunge drenge; Tinker Hatfield, Hiroshi Fujiwara og Mark Parker. De har ikke blot leveret denne unikke løbesko af sig, men det æstetiske design og de vilde farver har gjort den enormt populær i modeverdenen og i gadebilledet, hvor et utal bruger den til hverdag.

Nike kalder selv Flyknit Trainer for den ultimative hverdagsløbesko, hvor vægt, åndbarhed og og fleksibilitet går op i en højere enhed. Med de næsten ubegrænsede muligheder for at vælge en farvevariant, der passer til din stil, er vi villige til at give dem ret. Som løbesko præsterer den på højeste plan og dertil tilføjer det skarpe design en dimension af alsidighed, da den nemt fletter ind i hverdagsgarderoben.

Virker Nike Flyknit Trainer som en løbesko for dig? Så kan du se hele udvalget af Flyknit her.

Nike Flyknit Trainer er om muligt den mest cool sneaker lige nu og du kan naturligvis få den her hos os. Hvad end du vil bruge den som løbesko, modesko eller begge dele, er op til dig. Hvad synes du om den? Hvilken farvevariant kan du bedst lide? Del din kommentar i boksen herunder.