Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at det finske stjerneskud, Joltter, er blevet en del af Unisport-teamet. Nu er han omsider klar til at gøre sin WebTV-debut og hvilket bedre måde at gøre det på end at anmelde den nye speedstøvle, Diadora DD-NA GLX 14. Afsnittet kan du se her og det foregår udelukkende på engelsk.

diadora, dd-na, glx, diadora dd-na glx, diadora dd-na glx review, review, anmeldelse, webtv, cassano, joltter, joltter football, unisport, unisportstore

Du kan fremover se frem til at nyde godt af hele to anmeldelser; du får naturligvis den danske, hvor vores allesammens Jakob trykker på knapperne i anmeldermaskinen, men som noget helt nyt kan du nu også se en engelsk udgave, hvor det er Joltter, der står for de kritiske anmærkninger. Sidstnævntes anmeldelse kommer udelukkende til at foregå på engelsk, så det er om at spidse ører.

diadora, dd-na, glx, diadora dd-na glx, diadora dd-na glx review, review, anmeldelse, webtv, cassano, joltter, joltter football, unisport, unisportstore diadora, dd-na, glx, diadora dd-na glx, diadora dd-na glx review, review, anmeldelse, webtv, cassano, joltter, joltter football, unisport, unisportstore

I hans WebTV-debut prøver Joltter kræfter med den helt nye italiener på markedet, Diadora DD-NA GLX. Det er en speedstøvle i hele ordets betydning og med en slående lav vægt på 185 gram lever den også op til ét af de væsenligste krav. Men Diadora er også kendt for deres høje komfortniveau og spændende teknologier og disse har de også pakket ind i den elegante pakke, der er DD-NA GLX.

Lyder Diadora DD-NA GLX som en støvle for dig? Så kan du bestille et par lige her.

Du kommer eksempelvis til at nyde gavn af det smarte Net Breating System, der er indarbejdet i ydersålen og på indersiden af overdelen er den støttet af Morpho Cage S-teknologi. Det lyder altsammen meget smart og teknisk, men hvordan fungerer det så i praksis? Ja, det kan du blive klogere på herover, hvor Joltter afgiver sin første anmeldende dom i Unisport-regi.

diadora, dd-na, glx, diadora dd-na glx, diadora dd-na glx review, review, anmeldelse, webtv, cassano, joltter, joltter football, unisport, unisportstore

Hvis Diadora DD-NA GLX har fanget din interesse, kan du erhverve dig et par lige her.

Sådan ser det ud, når Joltter tæsker bolde i hjørnet og laver tekniske finurligheder med Diadora DD-NA GLX på fødderne. Hvad synes du om hans første Unisport WebTV-anmeldelse? Og hvad mener du om støvlerne? Lad os høre hvad du har af kommentarer i boksen herunder.

E-handelspris