Den har ladet vente på sig, men nu er anmeldelsen af den spændende Diadora DD-NA GLX endelig klar. Det er italienernes bud på en lækker letvægtsstøvle, der blot vejer 185 gram og som stadig skal opretholde det høje komfortniveau, som mærket er kendt for. Den kan dog meget mere og det kan du se i WebTV-afsnittet lige her.

diadora, dd-na, glx, diadora dd-na glx, diadora dd-na glx review, review, anmeldelse, webtv, cassano, joltter, joltter football, unisport, unisportstore

Italienske Diadora har altid været kendt for deres lækre fodboldstøvler, hvor kvalitet og komfort altid har været i top. Indtil nu har de primært beskæftiget sig med mere klassiske læderstøvler, men med introduktionen af Diadora DD-NA GLX melder de deres ankomst på det allerede tætbefolkede letvægtsmarked.

diadora, dd-na, glx, diadora dd-na glx, diadora dd-na glx review, review, anmeldelse, webtv, cassano, joltter, joltter football, unisport, unisportstore diadora, dd-na, glx, diadora dd-na glx, diadora dd-na glx review, review, anmeldelse, webtv, cassano, joltter, joltter football, unisport, unisportstore

Diadora har gjort rigtig mange ting rigtigt; først og fremmest vejer DD-NA GlX blot 185 gram, hvilket er det samme som Nikes flagskib, Vapor IX. Derudover har italienerne tilføjet mange af deres centrale teknologier, herunder deres revolutionerende Net Breathing System, der transporterer fugt væk fra foden og ud af støvlen, hvilket sikrer en god temperatur i støvlen.

Jakob har haft æren af at teste støvlen og det WebTV-afsnit det har resulteret i, kan du se herover, hvor du blandt andet kan høre, hvorfor han mener, at Diadora DD-NA sidder som en sok på foden. Der er meget ros til italienernes første bud på en letvægtsstøvle, men den får også et par kritiske kommentarer med på vejen.

diadora, dd-na, glx, diadora dd-na glx, diadora dd-na glx review, review, anmeldelse, webtv, cassano, joltter, joltter football, unisport, unisportstore

Har Diadora DD-NA GLX fanget din opmærksomhed, så kan du bestille et par lige her.

Der sker hele tiden nyt på støvlemarkedet og med tilføjelsen af Diadora DD-NA GLX får det nok endnu et frisk pust. Hvad mener du om den elegante italiener? Kunne du finde på at stikke poterne i den? Og hvad synes du om Jakobs anmeldelse? Vi vil gerne høre din mening, så giv endelig din mening til kende i boksen herunder.

E-handelspris