Repræsenter dit land | Få flag på dine Nike Just Do It-støvler

13.08.2018

Skrevet af Frederik

Som du måske allerede har bemærket til VM i Rusland, render Nikes spillere rundt med deres flag bag på støvlerne, hvilket er en mega fed detalje! Nu kan vi hos Unisport tilbyde dig samme behandling som VM-spillerne - du har nemlig også muligheden for at få flag (inklusiv Dannebrog!) bag på dine Nike-støvler. Læs mere her.

Nej, du har ikke læst forkert - du kan nu få de samme trekantede flag bag på dine Nike Just Do It-støvler, ligesom Nike-spillerne har det til VM i Rusland. Det vil sige, at udover at få navn, nummer og flag på siden af støvlen som normalt, kan du nu også tilføje et flag på hælen, når du køber en Nike VM-støvle hos Unisport. På den måde kan din modstander altid se, enten hvor du er fra, eller hvem du støtter, når du blæser forbi dem på banen.

Vi tilbyder et bredt udvalg af flag, og du kan vælge mellem Argentina, Brasilien, Danmark, England, Frankrig, Portugal, Rusland, Spanien, Sverige og Tyskland. Du har derfor muligheden for at gøre dine støvler og dit look meget mere personligt, ligegyldigt om du vil støtte dit land, eller om du bare er stor fan af spillere som Cristiano Ronaldo, Harry Kane, Isco eller en anden VM-profil. Men skynd dig - for vi har kun de populære flag i et begrænset antal!

Glem ikke at tilføje et ekstra flag på dine Nike-støvler. Du kan købe dine Limited Edition Nike Just Do It-støvler med flag lige her.