Da Adidas løftede sløret for Messis nye signaturstøvle, blev Adizeroen præsenteret for stjernen selv i en flot, eksklusiv præsentationsbox af aluminium. Netop sådan en præsentationskasse dukkede op i Unisport-hovedkvarteret, og efter at vi havde jublet over hvor fed den var, fik vores fotograf lov at skyde nogle lækre billeder af kassen.

Med lanceringen af Lionel Messis nye signaturstøvle var det første gang længe, at en Adidas-stjerne fik sin egen linje. Nu var tiden dog kommet til Messi, og det har Adidas fejret med manér.

Således har de lavet en lækker, eksklusiv præsentationskasse til støvlerne, og da pakken med kassen ankom fra vores venner hos Adidas spredte der sig hurtigt en anerkendende stemning i lokalet.

Kassen er udformet i en lækker aluminiumsfinish med Messis eget logo på toppen. Når man åbner den, bliver man mødt af en lille videoafspiller, der ganske enkelt begynder at spille når man åbner den.

Her kan man se hele Messis nye mantra, som er resultatet af Messis mentalitet når han er på banen - og som også er de regler man kan spille efter, hvis man vil være en del af Team Messi.

Selv om vi allerede var imponerede ved videoen, bød aluminiumskassen dog på endnu mere godt - inde bag videopanelet gemte sig Messis nye støvler, omhyggeligt flankeret af fire små, gyldne bolde.

Hver bold signalerer en Ballon d'Or, som er tegn på, at Messi de sidste fire år i træk har vundet titlen som verdens bedste fodboldspiller. Løfter man en bold, står årstallet nedenunder. Elegant og gennemført - og noget der medførte anerkendende nik blandt den efterhånden stigende forsamling rundt om kassen.

Der er mange små, cool ting omkring præsentationskassen, og blot det faktum at den ser stilet ud, når den står lukket på et bord, er til Adidas' cadeau. Vi har i alle fald ikke kigget på den for sidste gang!

Er du vil med designet på den splinternye Adidas F50 Adizero Messi? Så kan du bestille den lige her og blive en del af Team Messi - kun 1.499,- kr.

Vi er meget imponerede over den elegante præsentationskasse, som bestemt melder sig ind i kampen om en af de sejeste genstande på kontoret - men hvad synes du om kassen, støvlen og de små guldbolde? Er det en fed måde at præsentere en støvle på - og ville du ønske, at alle støvler kom sådan en dag? Del dine tanker med os herunder.

E-handelspris