I aften tager FC Barcelona mod Paris Saint Germain i en kamp der blev væsentlig mere spændende efter PSG's sene udligning. Samtidig er et stort spørgsmål også, om Lionel Messi spiller. Vi vil dog gerne sætte endnu mere skub i spændingen, og udlodder derfor i samarbejde med vores venner fra Adidas et par Messi Adizero signeret af Messi selv.

Verdens bedste fodboldspiller fik alles øjne på sig, da han blev småskadet i den første kvartfinale mellem PSG og Barcelona - men Messi har trænet med normalt, og der spekuleres derfor i, om den argentinske troldmand når at blive klar til aftenens brag.

Du kan hente billedet der skal uploades her.

Skulle Messi gå hen og spille, bliver det med sine splinternye Adidas F50 Adizero Messi-støvler på, som han faktisk har været en stor del af designprocessen på.

Vi har takket være vores venner i Adidas fået fat i en signeret Lionel Messi-støvle, som vi udlodder i en konkurrence på Instagram. Her får du altså en mulighed for at vinde denne unikke støvle til samlingen.

For at deltage i konkurrencen skal du poste konkurrence-billedet på din Instagram-profil og skrive #unisportXadidas samt @unisport - samt følge @unisport. Så deltager du i konkurrencen, hvor vi finder en vinder mandag d. 15/4 kl. 12.00.

Kunne du tænke dig at få chancen for at vinde Messis F50 Adizero med Leos egen autograf på? Så snup din telefon, upload billedet på Instagram, tag #unisportXadidas, følg @unisport og håb på det bedste. Held og lykke!