Det er ikke mere end et par uger siden, at vi præsenterede den helt nye ]Nike FC247-kollektion med opdateringer til Bomba, Elastico og Lunargato. Her blev den knivskarpe tekniker, Andrés Iniesta, udpeget som frontfigur for den nye Elastico Finale II. Den fik han testet sammen med futsal-stjerne Jordi Torras og i samme forbindelse blev de to interviewet om lidt af hvert.

Først og fremmest kom der en lille video ud af Iniestas første møde med Elastico Finale II og den kan du se herover. Her viser han igen sin silkebløde teknik frem på de polerede gulve, hvor han også krydser klinger med futsal-stjernen Jordi Torras. I forbindelse med optagelsen af videoen fik Nike interviewet de to spaniere og resultatet af det kan du læse herunder.

Inden du når så langt, kan du tjekke vores Nike FC247-kampagneside ud, hvor du kan se mere til Iniestas Nike Elastico Finale II og Torras' Nike Lunargato II, hvis disse skulle have vakt din interesse. Derudover er der også 360-graders view af støvler og meget andet godt, som helt sikkert ikke vil skuffe.

I har begge vundet mange trofæer i jeres respektive karrierer. Hvad motiverer jer til at fortsætte med at jagte succes?

Jordi: Personligt, så bibeholder jeg den ambition, da jeg laver noget, som jeg elsker. Jeg mener, at det er meget vigtigt at have den ambition, selvom du har vundet meget eller måske endda vundet alt, hvad du overhovedet kan. For mig, er det i alle valg vigtigt.

Iniesta: Som Jordi siger det, så er det meget vigtigt at udfordre sig selv, lysten til at vinde og blive ved med at forbedre dig. Der er selvfølgelig ingen, der synes om at tabe. Vi kan alle lige at spille godt og blive anerkendt for det vi opnår.

Hvilke ligheder er der mellem futsal og almindelig 11 mod 11-fodbold?

Jordi: Jeg mener, at der er mange ligheder, især i den måde det nuværende Barcelona-hold spiller. Deres midtbane er utrolig. Når vi ser deres touch og kontrol, deres forståelse for hinanden, deres afleveringer og bevægelse, deres beskyttelse af bolden - det er meget lig futsal, så der er mange ligheder.

Iniesta: Jeg elsker futsal. Personligt, så nyder jeg det virkelig. Som professionel fodboldspiller, så går det taktiske element måske en smule tabt i dig. Men det jeg elsker, er deres evner med bolden, intensiteten i deres bevægelser, deres sidevers løb, deres blokader og afleveringer. At se det er virkelig en fornøjelse. Jeg tager hatten af for futsal-spillerne, for det er virkelig svært. At se det i TV'et er meget anderledes fra at spille det i virkeligheden.

Jordi, hvilket aspekt af Andrés Iniestas spil ville du gerne selv have?

Jordi: Han mister aldrig bolden. Det ser jo ærligt talt ud til, at han danser med bolden, at han altid er i kontrol over den, selvom han er omringet af fire, fem modstandere. Jeg elsker at se ham gøre det.

Og hvad med dig Andrés, hvilket aspekt af Jordis spil beundrer du mest?

Iniesta: Jeg synes, at hans evner med bolden for fødderne er centrale. Som en midtbanespiller, der godt kan lide at have bolden, er det ekstremt vigtigt at kunne kontrollere den. Når man ser ham og hans holdkammerater, der tager beslutninger i sidste øjeblik; det er fantastisk den måde, de kontrollerer bolden på. Jeg elsker, når Jordi har bolden.

Når du er ung og du er i din hjemby, hvor den eneste tilgængelige bane er skolens indendørs fodboldbane - Tja, jeg har altid sagt, at den dag i dag er Andrés Iniesta en fodboldspiller, men jeg voksede op med futsal på legepladsen, hvilket jeg tror, har betydet meget, for det jeg kan i dag.

Andrés, du nævnte, at du startede med at spille futsal i din hjemby. Hvordan har futsal hjulpet dig med at udvikle dig, til den spiller du er i dag?

Iniesta: Da jeg startede, altså med futsal, tænkte jeg ikke på, at jeg skulle være professionel fodboldspiller. Jeg spillede futsal, som mine venner gjorde det. Vi brugte timer på skolens legeplads. Det er en slags uddannelse, som jeg har haft med mig i alle disse år. Som jeg altid har sagt, er mit spil det samme, som det var, da jeg 8-10 år gammel. Jeg har naturligvis forbedret mig en hel del siden takket være mit konkurrencegen og ligeledes takket være den support og træning jeg har fået fra de bedste professionelle. Men, uden tvivl, det jeg var som ung, er det, jeg fortsætter med den dag i dag.

Spiller du stadig futsal, eller hører det til fortiden?

Iniesta: Nej, på grund af mit arbejde er jeg nødt til at hvile mig, når jeg får chancen, da jeg har et så tætpakket skema. Jeg følger og ser det dog stadig. Det er en sport, jeg virkelig synes godt om.

Du fik prøvet den nye Nike Elastico Finale II (da "My Ground"-videoen herover blev optaget for Nike Football) - hvad synes du om dem?

Iniesta: De er fantastiske, især når man tænker på, at jeg spillede på et underlag, jeg ikke er vant til og med en bold, jeg normalt ikke spiller med. De var ekstremt komfortable og jeg følte mig virkelig godt tilpas i dem. Hvis du spørger mig, så er komforten det mest fundamentale i fodbold og det er Elastico'en.

Jordi, du spillede i den nye Nike Lunargato II. Hvordan var de, synes du?

Jordi: De her sko passer perfekt til mig. Efter blot én træning med mine Lunargato, sad de, som de skulle. Sålen har ændret sig og den er blevet meget mere fleksibel. Det er meget vigtigt på dette underlag. Følingen med bolden og med underlaget er rigtig godt, især når du drejer på bolden. Læderet er også meget blødere og det føles nærmest som at have en sok på.

Du kan se mere til Nike FC247-kollektionen, Lunargato, Bomba og Elastico på vores kampagneside, som du finder lige her.

Andrés Iniesta og Jordi Torras spiller begge for FC Barcelona og anses som nogle af de bedste for deres respektive hold. De fik prøvet kræfter med FC247-kollektionen; hvad synes du om den? Havde du valgt Lunargato II eller Elastico Finale II? Del din kommentar i boksen herunder.