adidas Telstar Mechta| Lad os få knockout-kampene i gang

26.06.2018

Skrevet af Zlatko

Om lidt når vi til knockout-kampene, og derfor har adidas lavet denne Mechta Pack. Mechta Pack handler om drømme, og spillerne er mere end klar til at opfylde deres drømme, når de løber ind på banen til ottendedelsfinalen.

Som altid er adidas klar til at fejre knockout-kampene med et nyt colourway til VM-kampboldene, støvlen og handskerne. Telstar 18-fodbolden har stadig sin velkendte pixeleret grafik, dog bare i en iøjenfaldende rød farve, som hylder værtsnationen Rusland. Dette er ikke noget nyt fra adidas, da vi blandt andet så det en knockout-bold til EM 2012 samt deres Paris Pack.

Packen er navngivet Mechta, som på russisk betyder drøm, hvilket passer perfekt til de afgørende kampe VM-kampe. Nogle spillere er noget til knockout-kampene og er et skridt tættere på VM-trofæet og deres drøm, som er at vinde VM og blive hædret. Få vil klare presset og gøre deres drøm en realitet, imens andre er født til at klare presset.

adidas har derfor lanceret en ny colourway til VM-bolden, Predator-støvlerne og Predator-handsken, som vil hjælpe spillerne opnå deres drømme. Spillere som Pogba og Alli er klar til knockout-kampene, og kommer til at jagte deres drømme og vinde VM-trofæet.

Fortsættes nedenfor.

Predator-støvlen er inspireret af Telstar-fodbolden og er lavet med den samme pixeleret design. Farverne på støvlerne er både brugt på den første Telstar 18 fodbold og den nye Mechta. Det meste af støvlen er lavet i den nye Mechta farve, imens snuden af støvlen er lavet i den hvide og grå Telstar farve. VM-logoet er placeret på hælen med et gyldent touch.

Kigger vi på handskerne, så er de taget til et helt nyt niveau. adidas Predator Pro er lavet med begge Telstar boldes farver. Hver handske har fået sin egen farve, en lavet i rød og den anden i hvid og grå, hvilket tager udgangspunkt i begge Telstar bolde. Begge handsker er lavet med et pixeleret design på baghånd og med en sort håndflade.

Køb din egen Telstar Mechta kampbold her hos Unisport. Du kan allerede nu forudbestille den.