I efteråret 2012 annoncerede de danske mestre, FC Nordsjælland, at de havde indgået en ny sponsoraftale med italienske Diadora. FCN har spillet med trøjerne i det andet halvår af 2012/2013-sæsonen og de skarpe trøjer er nu landet på lager. Du kan se og forudbestille dem lige her, hvis du vil støtte de rødklædte drenge i sæsonens slutspurt.

FC Nordsjælland har tidligere spillet i H2O, men de dage er nu ovre og fremover står den på italiensk design og kvalitet fra Diadora. Der var ellers rigtig mange gode tilbud på bordet, da det stod klart, at FCN skulle skifte sponsor, men ifølge klubbens bestyrelsesformand, Allan K. Pedersen, fandt man det bedste match i Diadora:

"Der har været mange henvendelser, men vi har hele tiden holdt fast i tanken om at finde en partner, der matcher FC Nordsjællands værdier og vores DNA. Vi gør tingene lidt anderledes og har en målrettet, frisk og ren stil, som går igen i alt, vi foretager os."

Alle FC Nordsjællands nye trøjer, shorts og strømper fra Diadora finder du lige her.

De nye trøjer er uden tvivl meget elegante og klassiske i designet, som man er blevet så vant til det fra Diadora. Den italienske stilsikkerhed skinner igennem og det er bestemt også en faktor, der stemmer rigtig godt overens med FC Nordsjællands filosofi. De regerende danske mestre har en meget ung trup, der ikke er bange for at spille flot offensiv fodbold.

Det har i indeværende sæson også ført dem til en nuværende andenplads i Superligaen, hvor man for nyligt haler ind på førerholdet FC København. De to hold løber i den kommende weekend ind i hinanden på Farum Park og skulle FCN løbe med sejren, kunne et scenarie som den forgange sæsons afslutning nemt gentage sig. Nu er Kasper Hjulmands tropper i alle fald klædt sømmeligt på til opgaven med de nye trøjer.

Til dagligt går det danske mesterhold under kaldenavnet Tigrene og netop hyldesten til denne går igen flere steder på trøjen, hvilket udgør nogle smarte detaljer. Vanen tror vogter den gul- og rødstribede tiger logoet på brystet, men også på lænden af trøjen, har en broderet én af slagsen fået sig en plads.

Diadora er kendt for at have mere end almindeligt godt styr på deres håndværk og det sætter de endnu en tyk streg under på FC Nordsjællands nye trøjer. I stil med tigeren på lænden, er Diadoras eget logo også broderet på ærmerne og brystet i stedet for at have trykt det på. Det bevidner det høje kvalitetsniveau på trøjen på samme måde, som metervaren føles enormt lækker.

Trøjen er på ærmerne og omkring halsen afrundet med et mere elastisk polyester, og det er den af hensyn til spillerne. På denne måde er især ikke halspartiet til gene, når modstandere trækker i trøjen. Den detalje finder du på både hjemme-, ude- og målmandstrøjerne, så du uanset din favorit kan nyde godt af funktionaliteten.

Alle FC Nordsjællands nye trøjer, shorts og strømper fra Diadora finder du lige her.

Det tegner op til at blive nok endnu en spændende sæsonafslutning i den danske Superliga, men FCN er klædt fornemt på til opgaven af italienske Diadora. Hvad synes du om deres nye trøjer? Hvilken er din favorit? Del din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris