Slutspurt på efterårdsudsalget ❯

Vi får et unikt kig på adidas Primeknit prototyperne

24.10.2015

Skrevet af Mathias Boughey-Svendsen

Rom blev ikke bygget på en dag og det gør fodboldstøvler så sandelig heller ikke. Adidas er et mærke der bruger umådelige mange ressourcer på innovation og at skabe de nyeste revolutioner. Det kræver mange forsøg at finde den vindende og endelige opskrift. Vi har været heldige at helt eksklusivt at få fingrene i nogle af de prototyper adidas lavede, da de forsøgte at skabe den perfekte Primeknit formula.

Den første støvle du lægger mærke til på lineuppet er nok højst sandsynligt Primeknit Footy Sock koncept støvlen, som på grund af de åbenlyse features står ud. Hvis du dog spørger mig, så er det mindst lige så sjovt at tage et kig på nogle af de andre prototyper, fordi de giver et unikt indblik i produktionsprocessen af et par fodboldstøvler, hvilket man sjældent får.

Vi får nærmest kun det officielle og endelige produkt at se, men jeg ved ikke med jer, jeg kunne godt tænke mig at tage et par af de her modeller en tur på banen for at se hvordan de performer. Specielt den røde og blå Primeknit Samba har fanget min opmærksomhed, fordi selvom det nok er svært at få en fornemmelse for gennem billederne, så er overdelen meget mindre stiv.

Hvis du ønsker at få slutresultated af disse prototyper, så finder du Primeknit støvlerne fra adidas her.

Det er nok meget godt at adidas har gjort overdelen lidt mindre blød, fordi jeg tror squ ikke den model her giver meget stabilitet, men bare lige en enkelt træning eller kamp kunne være meget sjovt. Ja, ja, bare rolig adidas vi skal nok lade vær med at bruge jeres prototyper, men vi ville squ gerne.

Nogle af prototyperne ligger meget tæt på det endelige produkt, udover nogle enkelte tweaks og ændringer. Det viser bare hvor detaljeorienteret brandsene er med deres produkter, hvilket man nogle gange glemmer. Hvis du kunne prøve kun en af prototyperne vi har her, hvilken ville du så vælge?