Look of summer | De bedste sommer sneakers

22.06.2018

Skrevet af Zlatko

Nogle gange skal der mere til end bare tøj før, man får det helt rette summerlook. Sneakers spiller en vigtig rolle og er også ofte den manglende brik. Vi har samlet de 5 bedste sneakers, der vil hjælpe dig med at færdiggøre dit sommerlook!

5 – New Balance Fresh Foam Cruz

New Balance går ofte under radaren, når det kommer til sneakers. Men de laver nogle flotte og behagelig løbesko, som også kan bruges som sommer-sneakers. Fresh Foam Cruz er lavet med New Balance Fresh Foam-teknologien, som er designet ud fra en løbers biomekaniske løbeafvikling. Alt i alt en flot og behagelig sneaker lavet til dit sommerlook.

4 – PUMA 365 Netfit Lite Freestyle

Dette er den perfekte sko til freestyleren. PUMA har taget deres populære NETFIT-teknologi og inkorporeret det i denne freestyle sko, hvilket også giver dig uendelige måder at snøre skoen på. Dette vil blot bare gøre dit sommerlook endnu mere personlig, og du kan snøre dine sko, ligesom du vil det. Er du typen, der altid har en bold på sig, så kan du bruge disse sko til at vise dine freestyle-skills lige når du vil det.

3 – adidas Predator Tango 18+ Boost Trainer

Predator Tango Trainers er blevet en mere moderigtig sko, der også har den velkendte BOOST-teknologi i sålen. Predator Tango er inspireret af Predator-fodboldstøvlerne, hvilket giver et gennemført look når begge sko kombineres før og efter kampe. Predator Tango har et stilrent og simpelt design grundet den snøreløse konstruktion, hvilket passer perfekt til sommeren!

Vil du gerne læse mere om look of summer? Så kan du gøre dette lige her, hvor vi har samlet vores sportsmode produkter.

2 – adidas Ultra Boost 4.0

Denne sneaker må helt klart være en af de mest populære sneakers for tiden. Ultra Boost 4.0 er en let og komfortabel løbesko, som passer perfekt til dit sommerlook. Overdelen er lavet fra Primeknit, hvilket gør sneakeren mere åndbar når du går eller løber en tur. Derudover, er den også lavet med en sok lignende design, hvilket giver en bedre pasform. BOOST-teknologien er også indarbejdet i sålen, og dette øger bare sneakerens komfort.

1 – Nike Air Max Axis

I toppen af vores liste finder vi den ikoniske Air Max sneaker. Sneakeren passer til alle typer af stile inkluderet dit sommerlook. Axis-modellen hylder Air Max 97 og 98 med en twist af nye detaljer. Den synlige Max Air enhed er også at finde på Axis-modellen, og dette giver en god stødabsorbering. Overdelen er lavet ud fra et behageligt og åndbart mesh-materiale.

Alle disse sneakers kan både bruges af mænd og kvinder. Men hvis du er en kvinde som leder efter et mere kvindelig sommerlook, så har vi også lavet denne Top 3 af kvinde sneakers.

Se vores fulde udvalg af sneakers og bliv klar til sommeren sammen med Unisport.

3 – New Balance Classic 247

New Balance 247 er en klassisk sneaker, der er lavet med en mesh og syntetisk overdel, hvilket giver dig en god pasform. New Balance har brugt deres innovative REVlite-sål, der giver dig endnu mere komfort end før. Derudover, har sneakeren en klassisk og stilrent design, som gør den perfekt til dit sommerlook.

2 – Nike Air Max 2017 Special Edition

Denne Air Max 2017 Special Edition er lavet med en sømløs Flymesh-overdel, som gør overdelen behagelig og åndbar. Den ikoniske Max Air stødabsorbering giver en letvægts følelse ved, hvert skridt du tager. Denne sneaker er faktisk også lavet som en løbesko, men bliver oftest brugt i mode sammenhæng. Derudover, så kommer denne sneaker i flere forskellige farver, så det passer lige netop til det sommerlook du vil gå med.

1 – Nike Presto Fly

Presto-sneakeren tager os tilbage til 2000, hvor sneakeren fik sin lancering. Denne Presto-sneaker hylder den ikonsike sneaker, som blev populær igennem dens minimalistisk design og komfort. Selvom det er en sneaker, så kan denne også bruges til løbeture, hvilket gør den velegnet til sommeren. Hvide sneakers er perfekte til sommeren, da man kan kombinere dem med forskellige farver og stile. Køb dine kvinde sneakers lige her hos Unisport.