3 unge målmænd vinder kontrakt med Reusch

25.06.2018

Skrevet af Frederik

Vinderne af ’Reusch Tryout’ er blevet fundet. Efter en hæsblæsende dag, hvor unge målmænds færdigheder mellem stængerne blev sat på prøve, har Reusch nu fundet frem til vinderne af et-årig handskekontrakt med Reusch til en værdi af 5.000 kr. Se vinderne nedenfor.

For nyligt gik jagten ind på at finde fremtidens danske stjernekeeper. Reusch og Unisport teamede op og ved ’Reusch Tryout’ testede man 16 unge målmænd mellem 14 og 17 år. Tre målmandstrænere med Superligaerfaring gav de unge keepere en god dag på træningsbanen, hvor de blev testet i faldteknik, sparketeknik, indlæg, udkast, udspark, hoppeevne, reaktionsevne, perceptionsevne og mange flere forskellige skills.

Testene blev kortlagt for hver enkel af de håbefulde keepere og hele tre vindere er blevet fundet efter en grundig gennemgang af resultaterne og en overordnet bedømmelse af keepernes udstråling og fremtoning på træningsbanen. De tre vindere får en et-årig handskekontrakt med Reusch til en værdi af 5.000 kr.

Vejen til deltagelse i denne Tryout gik gennem Unisport, og keeperne sendte videomateriale med nogle af deres bedste redninger samt præsentation af forskellige skills. På baggrund af videomaterialet blev 16 keepere udvalgt og inviteret til eventet.

Tillykke til de tre nye Reusch-målmænd

Da konkurrencen blandt målmændene til Reusch Tryout 2018 var rigtigt tæt, har Reusch besluttet at udvælge hele tre vindere. De tre målmænd, der i år er blevet udvalgt til at vinde en Reusch-kontrakt, og som vi derfor vil ønske stort tillykke med deres nye Reusch-handskeaftale er:

Nicolaj Fallentin (B93), Melvin Yndeheim (Hvidovre IF) og Mattis Hardlei (Oure Idrætsefterskole)

Vi har fået målmandstrænernes begrundelser og udtalelser omkring de nye Reusch Danmark-målmænd:

Nicolaj Fallentin

”Nicolaj er en spændende og dygtig målmand, som især gør sig bemærket med sit gode spark og spil med fødderne. Han har en god grundteknik og er en offensivt tænkende målmand. Nicolaj er en rolig karakter, som han også bringer ind på banen, og som giver ham udstråling af koldblodighed i pressede situationer.”

Melvin Yndeheim

”Melvin er en teknisk rigtig dygtig målmand og er i besiddelse af en rigtig god basisteknik. Han har en udpræget god forståelse for det at angribe bolden og bryde vinkler på de helt rigtige tidspunkter. Han udviste på dagen en rigtig seriøs indstilling til målmandsspillet og kan med forsat hårdt arbejde komme langt med sin målmandskarriere.”

Mattis Hardlei

”Mattis viste på dagen en topprofessionel indstilling til sit målmandsspil. Han startede lidt forsigtigt ud, men viste i løbet af dagen sine mange kvaliteter, som han besidder som målmand. Specielt skal fremhæves at evne til at læse spillet i 1:1 situationer, og udvise et stort mod når han kommer ud i fødderne på angriberen. Det bliver spændende at følge hans fremtidige udvikling.”

Vil du også gerne vinde en kontrakt med Reusch? Hold øje næste år, hvor Reusch Tryout vender tilbage!