Det er muligt, at Dwight Yorke og Andy Cole har deres bedste år bag sig, men den tidligere angrebsduo fra Manchester United var i deres storhedstid de mest frygtede angribere i Europa, hvor de kunne prale af et næste telepatisk samarbejde. Nu udfordrer drengene fra '99 Manchester Uniteds nuværende angribere, Wayne Rooney, Danny Welbeck og Javier Hernandez.

De der mindes at have oplevet Dwight Yorke og Andy Cole udfolde deres talent i deres stormagtsdage, er ganske vel klar over, at de har overværet noget helt unik. De to angribere virkede uforudsigelige for forsvarsspillere, men Cole og Yorke kunne til gengæld forudsige deres makkers næste bevægelse. Nu udfordrer de Manchester Uniteds nye kuld af angribere til at bevise, at de har den samme forståelse for hinanden i ovenstående video.

Wayne Rooney, Javier Hernandez og Danny Welbeck troppede op til udfordringerne og blev som det første iklædt et bind for øjnene, så de intet kunne se. Det samme tog Cole og Yorke på og så var det ellers om at prøve at ramme sin medspiller i blinde. Det klarede begge hold ganske glimrende, men det blev straks meget sværere, da bolden skulle op i luften.

Én jonglering, to jonglering... Men så gik den vidst heller ikke længere. Det var en næsten umulig opgave at ramme i hinanden i blinde, men intet desto mindre lykkedes det et par gange. Så ventede sidste udfordring, hvor den ene halvdel måtte tage sit bind for øjnene af og slå et indlæg til sin blinde makker, der skulle gøre sit for at dreje den i mål.

Her var Dwight Yorke og Andy Cole usvigeligt sikre og de omsatte deres første forsøg til mål. Anderledes svært havde Danny Welbeck og Wayne Rooney det, hvor sidstnævnte skulle sende bolden i nettet med bind for øjnene. Et fejlslagent hovedstød og et mislykket saksespark blev det til, inden Manchester Uniteds nuværende nummer 10 gjorde, hvad han gør bedst; Wayne Rooney bankede en helflugter og i krogen og det måtte Yorke og Cole trods alt bifalde, med alt hvad rammer og tøj kunne bære.

Det var en ganske sjov test af de tidligere og nuværende United-angriberes evne til at finde hinanden i blinde og vi må sige, at de begge klarede det ganske fornuftigt. Hvad synes du om den sjove video? Og hvad mener du om Rooney fuldtræffer? Del din kommentar med os lige herunder.

E-handelspris