Vinderen af Brugernes WebTV for marts måned fundet. Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af marts måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Jacob Hoffmann, der i selskab med sin kammerat havde lavet en super flot video, i hvilken de to gutter anmeldte Montas Freestyle-fodbold, fyrede op for nogle vilde tricks og viste deres freestyle-evner frem. Det rundede de af med sjove fraklip, som var med til at overbevise os om, at de skulle vinde i denne måned.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker drengene et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af april måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af maj – hvem ved?

Du kan se eller gense drengenes video lige herover, hvor du kan blive klogere på bolden, se nogle vilde tricks og driblinger, samt få et grin over de sjove fraklip. Hvad synes du om deres video? Del din kommentar og din lykønskning i boksen herunder.

E-handelspris