Weekenden er for længst overstået, men de fleste er først i dag vendt tilbage til hverdagens rutiner efter påsken. Påskefodbold så også sin ende i går og derfor bringer vi dig weekendens støvlespots én dag senere end normalt. Det har dog givet os længere tid til at finde de bedste spots fra de spillede kampe og dem kan du naturligvis se lige herunder.

Felix Swayer (Dommer) - Adidas F50 Adizero Blackout Vi lægger ud med et lettere atypisk, men stadig ganske sjovt spot. Normalvis er dommere indoktrinerede til at spille i helt sorte støvler, der ikke vækker for meget opsigt. Derfor vælger mange klassikere som Adidas Copa Mundial og Nike Tiempo Legend IV, men disse har ikke fanget Felix Swayers interesse, der i stedet havde valgt et par blackoutede Adidas F50 Adizero.

Claudio Pizarro (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Vi fortsætter i det tyske, hvor Bundesligaens førerhold skød med samtlige kanoner i weekendens kamp. Selvom flere profiler blev sparet forud for aftenens Champions League-kamp mod Juventus, gennemtævede de HSV med svimlende 9-2. Fire af de mål blev sat ind af tyskernes 3. valg på angrebspositionen, Claudio Pizarro, der havde valgt et par Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid til lejligheden.

Manuel Neuer (Bayern München) - Blackoutet Adidas Prototype I går havde tyskerne deres sidste træning forud for aftenens kamp mod Juventus og hvor Jupp Heynckes fik muligheden til at prøve de sidste ting af, brugte Manuel Neuer lejligheden til at prøve et par helt nye støvler af. Han var nemlig iført et par blackoutede Adidas-støvler, som vi tidligere har set Jonathan Kotzke og Sven Bender spille i. Rygterne svirrer og vi hører snak om alt fra en ny Predator LZ, til en helt ny silo. Hvad tror du, det er, Neuer tester?

Viktor Fischer (Ajax) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul Den danske angriber havde ikke scoret i godt to måneder for sin hollandske klub og det irriterede ham eftersigende en del. Derfor gik han ud mod mod NEC Nijmegen og scorede to mål, hvoraf det ene var et regulært drømmemål. Det gjorde han selvfølgelig i sine helt nye Nike Mercurial Vapor IX ACC Lyseblå/Neongul og vi spår mange flere mål i de støvler.

Jeremy Menez (PSG) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Custom Den franske kantspiller har tidligere været fast mand i Predator LZ, men for ganske nylig er han skiftet til letvægtsstøvlen Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid, som vi muligvis også får ham at se i, når han og PSG møder Barcelona aften. Menez' Adizero var ikke helt lig den almindelige, men havde en Sprintframe-ydersål uden plads til miCoach, som vi ved, han foretrækker i stil med Gareth Bale.

Rodrigo Palacio (Inter) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lilla/Grøn Der var stormøde i Serie A, hvor Inter tog imod Juventus på San Siro i Milano. Det blev dog udeholdet, der løb med sejren, men hjemmeholdet havde skam også sit at byde ind med. Argentinske Rodrigo Palacio har igennem en længere periode spillet i Nike T90 Laser IV Clash i Hvid/Grøn fra EM 2012, men til kampen mod Juventus var han skiftet til Vapor IX ACC Lilla/Grøn. Om skiftet varer ved, er ikke til at sige, men det må tiden vise.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Vapor IX ACC CR7 Den portugisiske mirakelmand kunne for blot et par dage siden løfte sløret for sin helt nye, eksklusive farvevariant af Nike Mercurial Vapor IX, som blev gjort selskab af en hel kollektion med tøj og sko, der drager inspiration fra støvlen. Vanen tro debuterede Ronaldo sine nye støvler med et mål til følge, men denne gang var det desværre ikke nok til at give sit hold sejren og han og Real Madrid måtte nøjes med uafgjort.

Tommy Rowe (Peterborough) - NikeID CTR360 Trequartista III Det er ved at være et ganske almindeligt syn, at professionelle tager sagen i egen hånd og designer deres egne støvler. Især Nike CTR360 Trequartista III er en flittigt spottet støvle i personlige farvevarianter. Peterboroughs Tommy Rowe havde valgt samme løsning og havde designet sig et par i Hvid/Blå/Lilla, der virkelig ser friske ud i forårssolen.

Nemanja Vidic (Manchester United) - Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød/Blå Da den nye Puma King landede i november 2012, var serbiske Vidic blandt de stjerner, der skiftede til den nye generation. Den har indtil videre holdt sig til, men i weekendens kamp mod Sunderland var forsvarsklippen vendt tilbage til sine Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød/Blå. Om det skifte holder ved, eller om det var et éngangstilfælde vil tiden vise, men vi hører gerne din forudsigelse i kommentarfeltet under nyheden.

Demba Ba (Chelsea) - Adidas F50 Adizero Sølv/Orange Den senegalesiske angriber scorede et helt igennem formidabelt mål i mandagens FA Cup-kvartfinale mod Manchester United, der var med til at sende de blå fra London videre i turneringen. En aflevering fra Mata dalede ned i Bas blinde vinkel, men på forunderlig vis fik han alligevel drejet den over i det lange hjørne. Demba Ba fortsætter i den forrige generation af Adidas F50 Adizero i Sølv/Orange, som også David Silva fra Manchester City gør det.

Vincent Kompany (Manchester City) - Warrior Skreamer Pro S-Lite Blå/Orange Den belgiske City-kaptajn er langt om længe tilbage i kampform og det betød samtidig også, at det var blevet tid til at debutere hans nye Warrior Skreamer Pro S-Lite Blå/Orange. Det gjorde han i en sikker 4-0-sejr over Newcastle, men ulig andre af Warriors stjerner, som Fellaini og Gutierrez, har Kompany holdt sig til S-Lite med en mikrofiberoverdel og ikke en kængurulæderoverdel som førnævnte.

Så nåede vi også runden rundt i denne uge og vi samlet de bedste støvlespots fra de spillede kampe. Vi fik kigget på prototyper, personlige farvevarianter og ældre generationer, men vi vil gerne høre, hvad du synes, var det bedste spot fra påskefodboldens kampe. Spottede du noget, vi ikke gjorde? Del din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris