I løbet af denne uge har vi kunne løfte sløret for Nikes seneste sommerkollektion, der har budt på farveopdateringer til alle deres støvlesiloer. Nike Mercurial Vapor IX er ligeledes landet i en ny udgave og nu tager den sig ud i Lyseblå/Gul/Pink. Den får nu lov at gøre resten af Vapor IX-farvevarianter selskab i vores store univers dedikeret til støvlen.

Vi har et helt univers dedikeret til Nike Mercurial Vapor IX, hvor du kan komme hele vejen rundt om støvlen, komme helt tæt på de små detaljer og så endda lidt til. Du kan nemlig også downloade dig en virkelig skarp wallpaper, opleve støvlen i en skarp 360-graders visning, samt du kan se vores skarpe unboxing af Vapor IX Lyseblå/Gul.

Du finder vores omfattende Nike Mercurial Vapor IX-univers lige her.

Nike, Mercurial, Vapor IX, Vapor, IX, ACC

Vi har givet os i kast med en unboxing af den splinternye Nike Mercurial Vapor IX Lyseblå/Gul og den kan du naturligvis se på vores kampagneside, som du finder her. Du kan faktisk også bare trykke på billedet lige herover og så bliver du ført direkte ind på siden. Støvlen bliver som vanligt vendt og drejet og vi er sikre på, at du glæder dig til at kunne pakke dit par op.

Den nye farvevariant ser ud til at få opbakning af alle Nikes helt store stjerner. Vi har allerede set spillere som Mesut Özil, Mario Götze, Christian Eriksen, og en lang række flere træne i støvlerne forud for de kommende landskampe. Dermed tyder det på, at alle Mercurial-stjernerne kommer til at spille i Vapor IX Lyseblå/Gul, som du kan se mere til her.

Nike, Mercurial, Vapor IX, Vapor, IX, ACC

Når vi siger, at du kan komme hele vejen rundt om støvlen og tilbage igen, så er det ramme alvor. Vores fotografer har nemlig stykket en imponerende 360-graders visning af Nike Mercurial Vapor IX Lyseblå/Gul sammen, der gør det muligt for dig at opleve den fra alle tænkelige vinkler. Du kan også opleve de foregående farvevarianter i Mercurial-kollektionen i en 360-graders visning; du skal bare trykke på den givne fane i vores Vapor IX-univers, som venter på dig lige her.

Skulle det være gået dig forbi, så finder du vores store Vapor IX-univers her, som netop er blevet opdateret med seneste farvevarant.

Nike formår virkelig at designe farvevarianter, der fanger opmærksomheden og det er vi heller ikke bange for at give den. Hvad siger du til den nyeste udgave af Nike Mercurial Vapor IX? Synes du om kombination af lyseblå, gul og pink? Del din mening med os i kommentarfeltet herunder.

E-handelspris