Du kan lige nu gøre dig et vaskeægte kup, hvis du er i markedet for et par virkelig lækre fodboldstøvler til en fordelagtig pris. Vi har nemlig sat Nike Mercurial Vapor IX Sølv/Grøn ned med hele 30% og de kan derfor blive dine til den nette pris af 1259 kr.

Nike Mercurial Vapor IX er blandt de mest omtalte og populære støvler på markedet og nu giver vi dig muligheden for at erhverve dig et par til en pris, der ikke er til at tage fejl af. Vi har nemlig sænket prisen med hele 30% af den vejledende og du kan derfor anskaffe dig et par Vapor IX Sølv/Grøn til blot 1259 kr.

Det mest iøjnefaldende ved Nike Mercurial Vapor IX Sølv/Grøn er ikke, at farven er mindre hidsig end lanceringsfarverne, men det er snarere, at den ikke har den specielle, udhulede overfladetekstur, som Nike kalder Speed Control. Denne overfladetekstur er den allervæsentligste ændring på Nike Mercurial Vapor IX i forhold til Vapor VIII, men som et alternativ har Nike holdt fast i en læderagtig finish for at give fodboldspillere så mange valgmuligheder som muligt.

Ydersålen og knopsystemet er magen til det, der blev brugt på Vapor VIII, hvor Nike har gjort brug af et dobbelt lag glasfiber under midterfoden og et enkelt lag under forforden. Knopsystemet baserer sig på blot to knopper på hælen, der sikrer, at du kommer hurtigt ned og ud af jorden. De komplimenteres af de bladede, vinklede knopper omkring forfoden, der giver et fantastisk greb i banen, hvad end du accelererer eller bremser.

Du kan bestille dit par Nike Mercurial Vapor IX ACC Sølv/Grøn her med 30% besparelse - kun 1259 kr.

Et par Nike Mercurial Vapor IX ACC Sølv/Grøn med 30% besparelse? Ja, så gerne. Vi elsker at skibbe gode tilbud afsted og vi har på fornemmelsen, at der vil blive taget godt imod dette. Skal du investere i et par? Del din kommentar i boksen lige herunder.

E-handelspris