Nike havde et ekstra es i ærmet, da de netop har løftet sløret for nok endnu en farvevariant. Det er Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Sort/Orange, som vi nu skal byde velkommen til og det betyder derudover, at CTR360-kollektionen holder traditionen i live med at lancere to farvevarianter samtidigt.

Nike CTR360 Maestri III er fra første færd blevet lanceret i par, hvad angår farvevarianter. Da vi i sin tid bød velkommen til launch-farven i Gul/Sort, blev den gjort selskab af den Sort/Røde/Hvide variant. Den tendens har Nike holdt fast i og mest interessant er det, at begge farvevarianter indtil videre har fået opbakning blandt de professionelle.

Du kan allerede nu forudbestille Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Sort/Orange med en forventet levering i starten af april - kun 1274 kr.

Andrés Iniesta og Jack Wilshere er blandt de professionelle, der indtil nu har holdt sig til Maestri III Sort/Orange, men samtidig har vi set spillere som Sami Khedira og James Milner i en Sort/Blå/Lyserød farvevariant. Det er dermed meget muligt, at vi kommer til at opleve et lignende scenarie, da der i dag er blevet lanceret to farvevarianter. Indtil nu har vi kun set spillere i Maestri III Grøn/Sort, men det kan stadig nå at ændre sig.

Nike CTR360 Maestri III har fået et prædikat som den ultimative støvle til den spilstyrende midtbanespiller, men støvlens alsidighed udtrykkes i den grad ved de mange forskellige spillere, der foretrækker støvlen. I angrebet har vi Balotelli og Tevez, på kanten har vi Chamberlain, i forsvaret står Vermaelen og Lescott og på mål har vi blandt andre Wojciech Szczesny.

Det primære fokus på CTR360 Maestri III er kontrol og støvlen er som følge deraf udstyret med en masse teknologi, der skal forbedre netop dette. På ydersiden af støvlen er der en række fordybninger i overdelen, der skaber en større friktion mellem bold og støvle, så du får lettere ved at kontrollere driblinger, tæmninger og pasninger med ydersiden.

På indersiden har Nike designet en 3D Control Zone, der baserer sig på disse aflange elementer. De skal uanset støvlens position give en plan kontaktflade med bolden, så du er sikker på at slå præcise og stabile afleveringer og så du er sikker på at have en plan overflade, når du tæmmer bolden. Med kontrollen i orden får du mere tid til at tænke på dit næste træk på banen, da du kan stole trygt på, at Maestri III leverer som ønsket.

Nike CTR360 Maestri III baserer sig på en overdel af Kanga-Lite 2.0. Det er opdatering af det populære mikrofiber-materiale, der minder utrolig meget om naturlig læder. Det vejer dog markant mindre og opdater meget mindre vand. I tråd med resten af Nikes topmodeller er den naturligvis også udstyret med ACC-teknologien, der sikrer dig det samme greb i bolden i våde vejrforhold, som du har i tørre.

Knopsystemet kombinerer det bedste fra begge verdener; der er brugt nogle helt nye knopper, der er afrundede på ydersiden for at gøre vendinger og rotationer lettere. På indersiden er knopperne imidlertid bladede og det er de for at kunne komme lettere ned i jorden, når der skal accelereres og sprintes.

Du kan allerede nu forudbestille Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Sort/Orange med en forventet levering i starten af april - kun 1274 kr.

Nu har du set alle de nye Nike-farvevarianter, der kommer til at indtage fodboldverdenen i den kommende uge. Hvilken synes du bedst om? Og hvilken af de to Maestri III-farvevarianter synes du bedst om? Lad os høre din mening i kommentarfeltet lige herunder.

E-handelspris