Nike er godt i gang med at rulle deres nyeste farver ud på alle deres siloer, og det betyder også, at mange af deres stjerner har fået de nye støvler på fødderne. Derfor kunne man hos både England, Tyskland og Australien se de nye støvler blive vist frem til landsholdstræningerne.

Med lanceringen af de nye farver har Nike for alvor gjort klar til foråret, da både Tiempo Legend IV, T90 Laser IV, CTR360 Maestri III og Mercurial Vapor IX har fået en frisk ny farvelade der passer godt til det - forhåbentlig - snart friske vejr.

De støvler er netop offentliggjort, og derfor har Nikes profiler kunne vise deres nye farver frem på de forskellige landsholdssamlinger - og vi har haft øjnene rettet mod England, Australien og Tyskland for at spotte stjerner i de nyeste støvler.

Ved Tysklands træning var både Jerome Boateng og Mario Gomez hoppet i den nye Rød/Hvide Tiempo Legend IV, som er blevet taget enormt godt imod. Gomez skiftede for nylig under stor bevågenhed Puma evoSPEED ud med Tiempo Legend, og lader til at være blevet rigtig glad for sine nye støvler - og mon ikke også han er godt tilfreds med, at Legend IV nu matcher hans Bayern-dragt enormt godt?

Også Mario Götze har fået en nye farve på sine fødder, og det unge tyske stjernefrø var ikke overraskende i den nye, friske farve af Mercurial Vapor IX, Lyseblå/Neongul. Götze har også fået skrevet sit navn ind på siden af sin nye Vapor, som bestemt kommer til at markere sig på banen med sine opsigtsvækkende farver. Er du fan?

Götzes landsholdskammerat Mesut Özil var også at finde i den nye Vapor IX - og manden, der i slutningen af 2012 flirtede med Predator LZ og Adizero, blev i retten påbudt at skulle blive i Nike-støvler indtil hans kontrakt løb ud. Det lader Özil til at holde, og er i alle fald også at finde i den nye farve af Mercurial-støvlen.

Vapor IX bliver spredt verden over, og også i Australien har støvlen været i aktion på fødderne af Archie Thompson til en træning for The Socceroos. Farvematchet med Thompsons træningsdragt er dog ikke voldsomt vellykket, hvilket også vidner om en støvle der kommer til at skille sig ud og være synlig.

Slutteligt tager vi et kig mod England, hvor landsholdet er samlet for første gang på deres nye træningsanlæg, St. George's Park. Her var en masse profiler trukket i de nye Nike-støvler - Lescott i den grønne CTR360 Maestri III, Cole i Tiempo Legend IV samt Smalling, Parker og Wayne Rooney i den mangofarvede T90 Laser IV. Er det fedt at Nike holder fast i Mango/Sort-farven?

Der er ikke nogen tvivl om, at Nike med deres seneste farveopdatering har ønsket at skabe et friskt forårsudtryk - og støvlerne skiller sig da også pænt ud på træningsbanerne. Men synes du om de friske farver - og hvilken af støvlerne synes du er mest vellykket? Del meget gerne din mening med os herunder.

E-handelspris