Nye adidas WMNS-støvler | Bliv klar til VM

13.06.2018

Skrevet af Zlatko

VM er blevet sparket i gang, og for at fejre dette har adidas lavet en ny kollektion til kvinder. Kollektionen består af en ny colourway til Predator- og Nemeziz-støvlerne, og støvlerne er lavet til alle de kvindelige fodboldspillere.

Det ser ud til, at adidas laver nye WMNS-støvler hver sjette måned, og i år er det perfekt timet med VM-slutrunden. Støvlerne er specifikt lavet til kvindefødder, og dette er noget man både kan se på størrelsen og pasformen. Hvis du er vild med kollektionen, og ikke er en kvinde, så er du måske heldig nok at have små fødder, så du kan passe WMNS-støvlerne.

WMNS-kollektionen består af nye farver til Predator 18.1 og Nemeziz 18.1, hvilket har samme overdel og snøresystem som bl.a. Energy Mode-støvlerne. Derudover, har støvlerne også den Ultralette Sprintframe sål, der er lavet med et knopsystem, der hjælper en op i fart. Nemeziz støvlen har også Agility Bandage, som tilbyder en god pasform og bevægelse.

WMNS-støverne er kendt for at have de vildeste og bedste colourways, og oftest slår de også de ’normale colourways’, hvilket de endnu en gang gør. Predator-støvlen er lavet i en flot mørkeblå farve, som er kombineret med grå sok. Hvorimod Nemeziz støvlen er lavet i en hvid colourway med mørkeblå detaljer på striberne.

Selvom disse støvler er lavet til kvinder, så er de faktisk unisex støvler, ligesom Energy Mode pack, og kan derfor blive brugt af både mænd og kvinder. Den eneste forskel er bare, at disse støvler har en smallere pasform og størrelserne går op til en EU 42/US 8,5. Som altid er jeg irriteret over ikke at kunne passe WMNS-støvlerne, grundet de vilde colourways som de får gang på gang…

Skal du have dit eget par WMNS-støvler? Så kan du bestille dem i dag hos Unisport.