Gå ikke glip af vores sommerudsalg! ☀️😎 Køb nu
Populære Kategorier
  Produkter

   Bliv medlem af Unisport FC

   13.06.2018

   Skrevet af Zlatko Popovic

   Hos Unisport kan du nu optjene point som du kan veksle til rabatkoder og få overblik over alle dine ordrer, hvis du melder dig ind i vores nye medlemsklub: Unisport FC. Læs mere om dine fordele, og om hvordan du melder dig ind i løbet af få minutter nedenfor. Vi er klar med din velkomstgave.

   Her hos Unisport har vi glædet os til at lancere vores nye medlemsklub for dig. Vi præsenterer derfor med stolthed Unisport FC, hvor du som medlem får muligheden for at veksle point til rabatkoder. Vær med fra begyndelsen, og du vil opleve at flere og flere fordele kommer din vej.

   Sådan bliver du medlem af Unisport FC

   Du opretter din medlemsprofil på unisport.dk/unisportfc. Det tager få minutter.

   Dine point venter på dig

   Fra den dag, du opretter en medlemsprofil på unisport.dk/unisportfc, begynder du automatisk at samle point på alle produkter, du køber på Unisport.dk.

   Du tjener 1 point, for hver krone du bruger. Du kan derefter veksle pointene til eksklusive og unikke rabatkoder, der kun kan bruges af dig.

   For at give dig en god start har vi allerede vekslet dine køb på Unisport.dk for de seneste 6 måneder til point. Pointene er derfor klar til dig, når du har oprettet din profil. Vi har også en velkomstgave parat: En 10% rabatkode, som du kan bruge på Unisport.dk.

   Dine optjente pointe udløber ikke. Men når du indløser dine point til rabatkoder skal du bruge dem til at købe på Unisport.dk inden for 30 dage.

   Dine fordele

   Medlemsfordelene i Unisport FC inkluderer i øjeblikket:

   - 10% velkomst rabatkode
   - Optjen point og køb rabatkoder
   - Hold styr på dine ordrer.

   Bliv en del af Unisport

   Opret dig som medlem af Unisport FC her

   Har du spørgsmål?

   Få hjælp til dine spørgsmål til Unisport FC her

   Du kan også altid kontakte os på

   Tlf.: +45 33250803
   unisport@unisport.dk