De sidste 1/8-delsfinaler er netop fløjtet af og det står dermed klart hvilke 8 hold, der skal prøve kræfter med hinanden i Champions Leagues kvartfinaler. Vi ser tilbage på midtugens kampe i selv samme turnering og bringer dig her de bedste støvlespots og giver dig en opdatering på turnerings indtil videre mest scorende støvler.

De fire sidste 1/8-delsfinaler i denne sæsons Champions League skulle vise sig at være særdeles målrige. Et scoringsgennemsnit på 3,25 mål per kamp er i og for sig værd at prale af, men vi er nu egentlig mere interesserede i, hvilke støvler der scorede målene. Vi har opdateret vores Top 5 over turneringens indtil videre mest scorende støvle. Adidas F50 Adizero haler ind i toppen og Nike CTR360 Maestri III haler ligeledes ind på Nike T90 Laser IV.

Lionel Messi (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Messi Rød/Hvid Custom Vi lægger ud med verdens pt. bedste fodboldspiller, der efter et par uger som offer for mediernes kritik viste sig fra sin sande side. To fænomenale kasser fra hans Adidas F50 Adizero Messi udgjorde halvdelen af FC Barcelonas mål på aftenen, der var med til at sende catalanerne videre. Vi fik på aftenen yderligere bekræftelse på, at Messis støvler er en læderudgave, hvilket især afsløres af syningerne på tværs af snuden.

David Villa (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Den spanske frontløber har ikke ramt det samme niveau, som han befandt sig på inden sin omfattende skade, men nu tyder det på, at David Villas formkurve er opadgående. Han krøllede således et elegant mål ind bag AC Milans Abbiati, der måtte se langt efter hugget fra Villas Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid.

Jordi Alba (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Blå/Lilla/Hvid Det var en generelt lige så fornøjelig aften for Barcelona, som det var for Adidas. Alle fire mål i sejren over AC Milan blev sat ind af spillere i Adidas F50 Adizero og det kom selvfølgelig også til gavn i vores Top 5. Catalanernes venstreback lukkede og slukkede på Camp Nou med målet til 4-0 i overtiden og sendte dermed definitivt italienerne ud af turneringen.

Roman Neustädter (Schalke 04) - Nike CTR360 Maestri III ACC Orange/Sort I tirsdagens anden kamp var der således også smæk for skillingen, da Schalke 04 bød velkommen til Galatasaray på Veltins Arena. Det var da også hjemmeholdet, der kom bedst fra start og det kan de takke Roman Neustädter for. Han var iført et par Nike CTR360 Maestri III ACC Orange/Sort, som dermed rykker sig nærmere fjerdepladsen på vores Top 5, hvor Nike T90 Laser IV pt huserer.

Hamit Altintop (Schalke 04) - Adidas Predator LZ Gul/Sort/Lilla For hjemmepublikummet bød kampen således også på et gensyn med den tidligere Schalke-spiller Hamit Altintop. For sidstnævnte blev det dog ikke til det mest sympatiske gensyn, da han bragte balance i regnskabet med sin scoring til 1-1. Det gjorde han i et par Adidas Predator LZ Gul/Sort/Lilla, der ser ud til at have sikret sig tredjepladsen på vores Top 5.

Burak Yilmaz (Galatasaray) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Lilla/Grøn Så blev det Galatasarays tur til at nyde godt af en føring og den kom i hus takket være Burak Yilmaz. Han har slet ikke været til at stoppe i Champions League, der pt deler topscorerværdigheden med Cristiano Ronaldo, som også har garnet 8 gange indtil videre. De matcher også hinanden på støvlevalget, da begge foretrækker Nike Mercurial Vapor IX ACC Lilla/Grøn.

Michel Bastos (Schalke 04) - Adidas Predator LZ Hvid/Blå/Gul Den tyske klub fra Gelsenkirchen investerede i seneste transfervindue i Michel Bastos og han har vist sig at være pengene værd. Han bragte ny spænding i opgøret, da han udlignede til 2-2. Det gjorde han i sin Adidas Predator LZ Hvid/Blå/Gul, der passer urimeligt godt til det blå hjemmebanesæt.

Roque Santa Cruz (Malaga) - Mizuno Morelia Neo Gul/Blå Der har indtil nu været mange store overraskelser, såvel som oplevelser, i årets Champions League, men den største må indtil nu være Malaga. Det spanske hold formåede at vende 0-1 fra det første opgør til 2-1 samlet og dermed videre avancement. Ét af målene kom fra den rutinerede angriber Roque Santa Cruz, der er går væk fra Mizuno Wave Ignitus II og over til Mizuno Morelia Neo.

Weligton Oliviera (Malaga) - Asics Lethal Shot CS 3 Blå/Hvid Vi fangede også det spanske mandskabs kaptajn i et par støvler, der fik os til at vende hovedet efter ham. Weligton havde foretrukket et par Asics Lethal Shot CS 3 i Blå/Hvid, der virkelig skilte sig ud på banen. Japanske Asics gør snart comeback på Unisport og skulle du være bare det mindste interesseret, kan vi afsløre, at der er masser at glæde sig til.

Isco (Malaga) - Nike Mercurial Vapor IX ACC Guld/Orange Én af de helt store talenter i Europa lige nu, må siges at være spanske Isco, der i år 2012 vandt prisen som årets 'Golden Boy'. Han fortsætter med at imponere på højt plan og kom også på måltavlen, da FC Porto blev ekspederet ud af Champions League. Malagas nummer 22 havde sine Nike Mercurial Vapor IX ACC Guld/Orange på fødderne, der stod i flot kontrast til det stribede hjemmebanesæt.

Kieran Gibbs (Arsenal) - Adidas Predator LZ Blackout Forud for onsdagens 1/8-delsfinale holdt vi øje med Arsenals træning og her skulle især én herre få vores opmærksomhed. Det var venstrebacken Kieran Gibbs, der normalt spiller sin fodbold i et par Nike Tiempo Legend IV, men forud for opgøret mod Bayern München trænede han således i et par blackoutede Adidas Predator LZ. Kunne tyskerne være ude med riven efter den talentfulde englænder?

Olivier Giroud (Arsenal) - Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå The Gunners skulle bruge et regulært mirakel på Allianz Arena, da de ankom til det tyske med et hjemmebanenederlag på hele 1-3. Det startede dog godt fra Arsenal, der hurtigt bragte sig i front ved Olivier Giroud. Han er notorisk langsom til at skifte farvevarianter og vi var derfor ikke helt så overraskede over at se ham i et par Puma Evospeed 1 Grøn/Hvid/Blå til trods for, at en nyere model er tilgængelig.

Laurent Koscielny (Arsenal) - Adidas Predator LZ Gul/Sort/Lilla Det blev til to franske scoringer onsdag aften, hvilket desværre ikke var nok for Arsenal. Håbet levede ellers i kampens døende minutter, da Laurent Koscielny kort før tid gjorde det til 2-0. Det var godt nok med panden, han satte målet ind, men vi tilskriver stadig hans Adidas Predator LZ Gul/Sort/Lilla en del af krediten.

Det blev en sen omgang støvlespots, men intet desto mindre skal du ikke snydes for dem. Hvad siger du til de 8 kvartfinalister, der er videre i Champions League? Er dit hold stadig med? Og hvad siger du til midtugens støvlespots? Del din kommentar i boksen lige herunder.

E-handelspris