AS Roma og Nike har netop offentliggjort et nyt samarbejde, der vil gøre det amerikanske sportsbrand til klubbens officielle sponsor fra 2014/2015-sæsonen. Aftalen gælder for hele 10 år og betyder for AS Roma, at de for første gang i klubbens historie skal iklæde sig Nike.

as roma, roma, roma as, totti, stadio olimpico, kappa, nike, unisport, unisportstore

AS Roma er kendt for deres unikke fanskare, der talstærkt støtter hovedstadens drenge på hjemme- og udebane. Det anerkender Bert Hoyt således også, der er General Manager for Nike i Vesteuropa:

"Vi er meget stolte over at blive partnere med AS Roma. Det er en klub med en meget stærk karakter, der er anerkendt verden over og det er en klub, der repræsenterer én af de største byer i Europa. Vi ser meget frem til at udvikle et længerevarende, succesfuldt samarbejde med klubben."

as roma, roma, roma as, totti, stadio olimpico, kappa, nike, unisport, unisportstore

Italienernes forhenværende aftale med Kappa har udløb i slutningen af indeværende sæson og derfor ser AS Roma naturligvis meget frem til den fremtidige aftale, der vil gælde fra 2014/2015-sæsonen. Klubbens direktør, Italo Zanzi, knyttede følgende kommentar:

"AS Roma er fast besluttede på at tilknytte sig den absolutte top i international fodbold; det gælder såvel på banen, som det gør udenfor den. Partnerskabet med Nike er et vigtigt skridt i retning mod netop det mål. Nikes dedikation til fodbold global brand-udvikling stemmer perfekt overens med vores målsætninger. Vi er derfor enormt spændte over vores fremtid sammen."

Der er endnu ikke frigivet billeder eller lignende af kommende trøjer, men så snart vi ved mere, vil vi naturligvis følge op på det her på siden. Imidlertid vil vi gerne høre, hvad du mener om AS Romas aftale med Nike? Tror du, det vil gavne klubben? Del din mening med os i kommentarfeltet herunder.